KIN 059* Kék Rezonáns Vihar* 04.02

059-cauac-7A Rezonáns tónus a galaktikus energiák, vagyis a hullám középpontja. Magában hordozza a hetes szám misztériumát (hét csakra, hét bolygó, hét sugár, a piramis hét lépcsője, mely maga a tudatosság hét összekapcsolt lépcsőfoka). A hetedik napok az energetikai feltankolásról szól, az erővel való feltöltődés idejét adja meg. Elfogadásra, megadásra sarkall. Mindez a Vihar kíséretében teszi nálunk látogatását, mely erőteljes érzelmi színezetet is ad a mai napnak.

A Maja rendszerben ez a nap az, mely felkorbácsolja az érzelmek tengerét, jelképezi a vihart, a tisztító esőkkel terhes viharfelhőt, és a villámot, mely belecsap minden hamis struktúrába. A Kék Vihar napja -még ha úgy tűnhet is- nem csupán romból, de segíti az újjászületés, felemelkedés folyamatát is. Talán a Főnix madár jellemezheti a legjobban ezt a mai napot. Emiatt ma előfordulhat rajtunk egyfajta nyughatatlanság, „belső-ficergés”, úgy érezhetjük, hogy életünk nem működik már úgy, ahogy eddig. Figyeljük meg milyen témával van ez összefüggésben, mert lehet csak egyszerűen elérkeztünk ahhoz a falhoz, melyet az önmagunk által ismert énünk tart. Fogadjuk el érzelmeinket, gondolatainkat és alázattal engedjük, hogy ezek a falak leomoljanak.  Ha ekkor időt és teret szánunk a tudatos befelé fordulásra, a valóság és önmagunk elfogadására, akkor nemcsak, hogy energiával töltekezhetünk fel, de nagy spirituális tapasztalatokra is szert tehetünk. Vegyük számba mindazon eseményeket melyek az elmúlt napokban történtek, lássuk meg mit adott és/vagy vett el. Maradjunk objektívek és ha falakba ütközünk, használjuk a mai nap vezető energiáját, mely a Kék Majom. Akármi is történik, ma álljunk hozzá nyílt gyermeki ártatlansággal, szétszakadásainkat pedig gyógyítsuk humorral. Ne vegyük ma túl komolyan az életet és ne feledjük, hogy az Égenjáró hullámvarázs támogatja az újdonságokat, a szokatlant! Lássuk meg a dolgok humoros részét, és oldjuk meg a konfliktusainkat játékosan, kreatívan.

A mai nap tehát arra kér, hogy találjunk rá belső középpontunkra, stabilizáljuk magunkat gondolatilag, érzelmileg és csak ezek után kezdjünk cselekvésbe. Ahogy arról már korábban is volt szó a Vörös Égenjáró Hullámvarázs egyik feladata, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, az ál-biztonságos létből, hogy felfedezhessük határainkat. Ehhez meg kell teremtsünk egyfajta egyensúlyt mind érzelmileg, mind szellemileg, sőt még fizikailag is.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.