KIN 053* Vörös Mágneses Égenjáró* 03.27

053-ben-1A Mágneses Égenjáró minőségével ma kezdetét veszi egy új kaland! Izgalmas időszak előtt állunk és nem csupán mert érkezik a Tavasz, hanem mert ezzel a Hullámvarázzsal belépünk a második Sorspalotánkba, melynek neve Az Átmenet Fehér Északi Palotája. Ebben a 4 Hullámvarázsban minden változik, előre mozdul. De mi is a Sorspalota? Egy Tzolkin-t (260 nap) feloszthatjuk 5 darab fraktális 52-es egységre. Egy 52-es egység négy 13-napos hullámperiódusból (Hullámvarázs) áll, és egy úgynevezett Palotát képez. Ez alapján 5 palotáról beszélünk a Tzolkin-on belül. Minden egyes palota egy vörös színű hullámperiódussal kezdődik és az utolsóként szereplő sárga ciklus szolgálatában áll, amely az adott palota feladatát határozza meg.

Az Átmenet Fehér Északi Palotája- a Halál terme, a Harcos finomításáról szól. Hullámvarázsai sorrendben:

  1. Vörös Égenjáró – A tér erejét hozza el, a Kalandozás bátorságáról és a felfedezésről szól
  2. Fehér Világáthidaló – A halál ereje. Magába foglalja a hidakon való áthaladást. Irányítás és ego elengedése.
  3. Kék Vihar – Önmegújulás ereje. Drámai változások, a korlátok átlépése
  4. Sárga Ember – Szabad akarat ereje. Közvetítővé válni, engedni, hogy a Szellemi minőségek megnyilvánulhassanak.

A Vörös Égenjáróval, ma egy új 13 napos ciklus veszi kezdetét, mely kíváncsiságától és felfedezői vágyától hajtva új vizekre vezet bennünket. A Vörös Égenjáró, maga az Ember, aki arra hivatott, hogy a Föld energiáit az Ég energiáival összekösse, biztosítva a folytonos áramlást. Fontos feladata, hogy ezt a kozmikus bölcsességet, kiközvetítse környezete felé. Ehhez azonban szükséges, hogy egyéleti énünk és tudatosságunk határait folyamatosan feszegessük, így oltva tudásszomjunkat. A következp napok arra ösztönöznek bennünket, hogy ellenállva a remetelakunk kísértésének, kezdjünk bele valami merőben újba, vagy akár egy rég elfeledett, vagy le nem zárt projektünket élesszük fel, a lényeg, hogy cselekedjünk. Merjünk nyitottá válni és nagyot álmodni, mert ebben a 13 napban bátorságunk és cselekvésünk messzire repít! Adjunk magunknak teret és időt néha a visszavonulásra, hogy alkalmazkodhassunk megváltozott helyzetünkhöz, de ne ragadjunk meg egy állomáson se! Ügyeljünk arra, hogy az visszavonulással töltött időszakunk termékeny legyen, és ne önmarcangolásról, vagy az elbujdoklásról szóljon. Teremtsük meg az egyensúlyt szellemünk szükségletei és életünk útja között. Használjuk a Nap hullámvarázsban tanultakat és árasszuk ki magabiztos fényünket környezetünkre, ezzel is támogatva a változást és a pozitív visszajelzést. Törjük át a saját falainkat és hagyjuk, hogy kíváncsiságunk új utakra vezéreljen bennünket.

Érdemes tehát ebben a 13 napban, tudatosan, minden nap valami olyan apróságot beiktatni a hétköznapok szürkeségébe, mely kiemel a megszokottból, netán még soha nem csináltuk azelőtt. Nem kell túl nagy dolgokra gondolni, nem kell repülőgépekből ejtőernyővel kiugrani (bár ez határozottan megváltoztatná az élethez való hozzáállásunkat…) elegendő, ha például új úton megyünk munkahelyünkre, új ízeket próbálunk ki, vagy valami új hobbit próbálunk ki. Feszegessük határainkat.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.