KIN 045* Vörös Ritmikus Kígyó* 03.19

045-chicchan-6A Sárga Nap hullámvarázs 6. napján a Ritmikus Kígyó energiája köszönt bennünket. A mai nap az egyensúlyra való törekvést erősíti bennünk, egy csipetnyi ösztönös megérzéssel és nagy adag lelkesedéssel és szenvedéllyel. beindítva elakadásainkat, feltölt bennünket életigenléssel, szenvedéllyel, szerelemmel. Miközben dübörög bennünk az endorfin, gyógyulunk, hangolódunk.  Ahogy a Ritmikus tónusú napokon már hozzászokhattunk, ez az aktív tervezés, átszervezés, átcsoportosítás napja. Ma döntenünk kell, hogyan hasznosítjuk eddig szerzett tapasztalatainkat, értékeinket. Vagyis a Nap hullámvarázsban megjelenő Kígyó hozza el ma azt a pluszt, mely előre mozdítja törekvéseinket.

A Vörös Kígyó, maga a szenvedély, az életerő és a szexualitás. A mai nap elébreszti szunyadó életerőnket, elemi ösztöneinket, finomítja érzékelésünket, hogy testünk jelzéseit követve, végre rálelhessünk arra az útra, mely mellett kitartanunk érdemes. Érezzük át ezt a nyers erőt, mely ma, mint Kundalini kígyó, felkúszik gerincünk mentén a gyökér csakránktól egészen a korona csakránkig, hogy kiegyensúlyozza, feltöltse energiánkat. A Mayák ezt az Őserőt Chiccan-nak, nevezték és egy tollas kígyóval ábrázolták. Ő felel az esőért, a termékenységért, a megújulásért, ugyanakkor arra is tanít, hogy ezt a szenvedélyt és az érzékiséget használjuk fel arra, hogy általuk egy magasabb tudatosság szintjére kapcsolódhassunk. Kövessük a gyomor tájékról induló megérzéseinket, mint egyfajta hívást, amikor döntést hozunk!
A Nap hullámvarázsban megjelenő Kígyó arra ösztönöz, hogy tervezzük meg a következő lépéseinket az Önkifejezésünk felé. A tegnap „elültetett” kis magjainkat töltsük ma fel szeretettel, szenvedéllyel és életerővel! Engedjük el a rutint és a megszokást, kapcsoljuk ki az automata pilótát életünkből és merjünk szenvedélyjel cselekedni. Bármi is a mai tervünk, használjuk ki a mai nap nyújtotta kreativitást és vessük bele magunkat teljes lelkesedéssel.

Mantra:
Szervezek a túlélés érdekében,
Kiegyenlítve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció: 
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.