KIN 044* Sárga Felhangos Mag* 03.18

044-kan-5Most, hogy már tudjuk mi a cél, mik lehetnek a kihívások, mi a megoldás, megteremtettük az alapokat melyre építkezhetünk, az 5. Felhangos tónusú napon összegyűjtve az erőforrásainkat, végre lendületet veszünk.  Az elmúlt napokban, felszínre kerültek olyan már rég elfeledett képességeink, gondolataink, melyek kis finomítással ugyan, de tökéletes eszközként használhatóak fel céljaink eléréséhez. Elérkezett az idő, hogy felelősséget vállaljunk ezen tulajdonságainkért és dolgozzunk velük.

A Nap hullámvarázs egyik legfontosabb tanítása, hogy bízzunk Önmagunkban és a bennünk rejlő lehetőségekben és mindezt osszuk meg környezetünkkel. Képesek vagyunk változni és változtatni. Ne engedjük, hogy a külvilág elhitesse velünk ellenkezőjét! Fogalmazzuk meg magunkban, mi az, amit el szeretnénk érni és azt, hogy ennek érdekében, hogyan tudjuk legjobban kamatoztatni a bennünk rejlő képességeket. Tudatosítsuk, hogy mindezt csakis a szabad akaratunk erejével vagyunk képesek előhívni és bizony ezért cselekednünk is kell! Merjünk kilépni a biztonságosnak hitt megszokottból! Tudatosítsuk, hogy csak a változás-, még ha olykor félelmetes is,- állandó. Minden elmúlik, érvényét veszti egyszer. Meg kell tanulnunk ilyenkor továbblépni, meghaladni régi önmagunkat. Természetesen ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy eddig rosszul dolgoztunk, csupán annyit, hogy az adott időben és körülmények között ez volt az, amire készen álltunk. Ne ostorozzuk magunkat még akkor se, ha tudjuk/érezzük, hogy esetleg nem tettük bele maradéktalanul magunkat az eddigi fejlődésünkbe. Soha nem késő elkezdeni! Vegyük számba jelenlegi készleteinket, erőforrásainkat és vállaljuk értük a felelősséget! Formáljuk ezek alapján eredeti célkitűzéseinket!

Mantra:
Megerősítek, hogy célozzak
Irányítva az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
“Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.