KIN 041* Vörös Lunáris Sárkány* 03.15.

lunar_day and nightAhogy már megszokhattuk, a Hullámvarázsok második napján megjelenik az ellenpólus, az a bizonyos másik véglet. Ezeket a ma felmerülő nehézségeket, tudatunkban tartva és elfogadva tudunk majd holnap megoldásokat keresni. Nézzünk szembe a kihívásban, a dualitásban rejlő tükörképpel. Lássuk meg, mi az, ami még hiányzik belőlünk a teljességhez. Nagyon fontos, hogy megbékéljünk a ma nappal és megtaláljuk a hullám első és a második napja közötti egyensúlyt, de ez majd a holnapi nap zenéje. Mint tegnap is írtam, a Sárga Nap, erőteljes Férfi minőség, így nem meglepő, hogy a kihívása a Vörös Sárkány lesz.

A Vörös Sárkány, Ősanyai minőség: Biztonság, Bátorság, Odaadás és Önfeláldozás. A mai nap feladata, a bizalom kiépítése a nagyobb mintában, hogy ellásson mindazzal, amire szükségünk van. Meg kell nyílnunk, hogy befogadhassunk. A Sárkány a mindenség forrása. Mindig új kezdeteket hoz és felhívja figyelmünket arra, hogy szolgálat közben ne oldódjunk fel teljesen a problémákban, hanem törekedjünk az egyensúly megtartására! Megtanít bízni saját belső folyamatainkban és türelemre int.  Ahhoz ugyanis, hogy a 10. napon beérhessen a Sárga Nap hullám témája (Feltétel nélküli szeretet, Önbecsülés, önérvényesítés és önnön fényünk kisugárzása), szem előtt kell tartanunk saját igényeinket és meg kell tanulnunk bízni –mind önmagunkban mind a Rendben. Figyeljünk arra, hogy hogy csak annyit vállaljunk magunkra, mellyel még nem károsítjuk Önmagunk igényeit, szükségleteit.

Vessük magunkat bele ebbe az új felfedezésbe. Lássuk meg milyen „akadályok” gördülnek ma elénk, hogy megismerhessük a másik pólust is. Csakis így találhatjuk meg a kiutat, mely elvezet bennünket célunkhoz. Higgyünk célunkban és képességeinkben! Építsük ki magunkban az eredendő bizalmat és nem érhet baj!

Mantra:
Polarizálok, hogy tápláljak.
Stabilizálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.

Megerősítés:
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.