KIN 030* Fehér Önálló Kutya* 03.04.

030-oc-4Most, hogy már meg van a kitűzött cél, az eléréséhez szükséges eszközeink, valamint a megoldó kulcs (a „hogyan”), az Önálló tónussal ma belép életünkbe a szervezés és a józanész ereje. Megkezdődik a Hullámvarázs kivitelezési, cselekvési fázisa. Mindezt, ma a Fehér Kutya támogatja a Szív erejével. Szem előtt tartva a célt, eltökéltségével és a tiszta feltételek nélküli szeretetének erejével, ma behívja a szükséges segítőket és támogatókat életünkbe.

A Kék Kéz hullámvarázsban megjelenő Kutya elsősorban a múlt feldolgozását és az önértékelésünket hivatott helyre billenteni. Ez a nap rámutat arra, hogy célunk eléréséhez mindenek előtt meg kell erősítenünk Önmagunkba vetett hitünket. Enélkül, akár bele se kezdjük semmibe! Ez amolyan beteljesítő jóslatként működik. Mintha úgy indulnánk el egy hatalmas szakadék felett kifeszített kötélen, hogy azt mondogatjuk magunknak „úgysem tudom megcsinálni”. El se indul így! Tudatosítsuk, hogy a múlt mintáin változtatni, csakis mi magunk tudunk! Nem kell az önostorozás, nem kell az önsajnálat! Ne engedjük, hogy negatív érzelmeink vezéreljenek. Figyeljük a mai eseményeket és lássuk meg, hogy életünk mely területeink vagyunk hajlamosak feladni önmagunkat, igényeinket, elveinket. Hallgassunk Szívünk szavára és engedjük el az odatartozásért való „csaholást”! Egyszerűen tanulva a múlt hibáiból, most tervezzük meg másként a következő lépéseinket. Használjuk a mai nap vezető erejét a Világáthidalót, hogy ez a régi minta leválhasson rólunk! Hallgassunk a Kutya által hozzáférhető Egy Szív hangjára, hogy a helyes útra terelhessen bennünket, ahol már várnak ránk. A mai nap meghozza a szükséges áttörést, céljaink elérése érdekében, ugyanis energiái, bevonzzák azokat a személyeket életünkbe, akikkel egy hullámhosszon mozgunk, akikkel most egy az utunk. Ezzel megteremtjük célunk stabil alapjait, melyre építkezhetünk és ez, nagyban megkönnyíti lehetőségeinket.

A mai nap minőségeit elősegíthetjük azzal, ha számba vesszük lehetőségeinket és feladatainkat, melyeket még véghez kell vinnünk és fontossági sorrendet állítunk fel. Ahogy készen állunk arra, hogy lezárjunk egy feladatot, szinte azonnal belép a Mindenség támogató energiája egy személy, egy adódó lehetőség, vagy akár csak egy „kósza gondolat” formájában. De természetesen nem ülhetünk hátratett kézzel várva a segítséget, továbbra is minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk és törekednünk a sikeres végkifejletre.

Mantra: 
Meghatározok a szeretet érdekében
Megszabva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.