KIN 028* Sárga Lunáris Csillag* 03.02.

028-lamat-2A mai napot a Lunáris Csillag minősége ragyogja be. A Kéz Hullámvarázs kreatív és gyógyító energiáihoz, ma a Rend és Harmónia támogatója érkezik.  A Lunáris tónus a Hullámvarázs „Igen, de..” napja, ahol ugyan nem tagadva/ellenezve a célt, felismerjük azok ellenpólusát, hogy megtapasztalva a két végletet, harmadnapra kiötölhessük a megoldást. Ma tehát a Lunáris Csillag, rávilágít életünk azon területeire, ahol hamis ideákat gyártunk, és ál-igazságokkal tereljük a felelősséget, odázzuk el a cselekvést.

A Csillag arra kér, hogy ne bonyolítsuk túl dolgainkat. Engedjük el ragaszkodásainkat azokhoz az ideákhoz, melyek csak a fejünkben léteznek  és melyek szerint -a véleményünk szerint- a dolgoknak alakulniuk kell és nézzünk szembe a tényekkel, hogy tisztán láthassuk, mi a valós akadály köztünk és céljaink között. Vállaljunk érte felelősséget, fogadjuk el, hogy eddigi életünk része volt, köszönjük meg tanítását és engedjük el szeretetben. Jobb tudni és cselekedni, mint hamis ábrándokat kergetve egyhelyben topogni. Legyünk nyitottak a beérkező információkra, tapasztalatokra, fontoljuk meg őket, majd hallgassunk a szívünkre. A mai nap vezető energiája, a Sárga Nap, mely segít rendet tenni Önértékelésünkben. Vizsgáljuk meg képességeinket, tehetségeinket. Szabadítsuk fel gondolatainkat, önkritikus természetünket. A jelen pillanatban mindannak összessége vagyunk, amik voltunk, amik vagyunk, és amivé válhatunk. Kezdjünk el hinni Önmagunkban!

Vegyük észre a szépség és harmónia minőségeit életünkben, környezetünkben.  Teremtsünk ma egyensúlyt és harmóniát mind önmagunkban, mind külső környezetünkben. Váljunk nyitottá és könnyeddé, forduljunk önmagunk felé szeretettel és törődéssel, hogy meghallhassuk belső hangunkat, mely visszavezényel bennünket a helyes útra.

Mantra:
Polarizálok, hogy megszépítsek
Stabilizálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.