KIN 027* Kék Mágneses Kéz* 03.01.

027-manik-1Ahogy ébredezik a tavasz, lesz egyre tovább világos, csicseregnek a madarak, úgy kezd lelkünk is virágba borulni. Ehhez tökéletes alapot ad a ma induló Kék Kéz Hullámvarázs, mely a következő 13 napban elősegíti az aktív cselekvést, az elengedést és így a belső gyógyulást.

A Kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés ereje. Ő az átjáró, a kapu, mely átvezet az egyik megértésből (fejlődési ciklusból) a másikba, esetünkben a 8; az Egység Holdhónapjából a 9-es, a Szándék aktív cselekvő hónapjába.  Emlékeztet arra, hogy a mi kezünkben van az életünk irányítása, a cselekvés varázsa. Ne engedjünk a halogatás csábításának! Most lehetőséget kapunk arra, hogy elindítsunk egyfajta belső átalakulást. Az elmúlt hetek, hónapok eseményeiből fakadó nyitott (elavult, érvényét vesztett, be nem fejezett, stb) feladatainkat most elővegyük és átértékeljük. Amire szükség van, azt gyűjtsük össze, állítsunk fel egy fontossági sorrendet és kezdjük el őket módszeresen véghezvinni, lezárni. Amire úgy gondoljuk, hogy már nincs szükségünk, azt pedig engedjük el, hogy a ráfordított energiák visszatérhessenek hozzánk. Ez az időszak rámutat arra, hogy ne ragaszkodjunk, ne kössünk meg semmit, mert semmi sem állandó. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy meglássuk –belássuk – hogy Életünk mely területein vannak olyan érzelmi sérülések, elakadások, melyek elengedésre, gyógyításra szorulnak. Vizsgáljuk meg szerepeinket, kapcsolatainkat, habitusunkat, melyek azok melyek megérettek az elengedésre akár a múltunkban, akár a jelenlegi helyzetünkben. Engedjük el ezeket a fejlődésünk, boldogságunk érdekében. Oldozzuk fel magunkat a fájdalmas kötelékeinkből, hogy kiteljesedhessünk! A „lezárás” szóhoz valahogy mindig egy kis negatív felhangot adunk, pedig ha jobban belegondolunk, ez egy új szintű létezés, egy új szintre lépés kezdete is egyben. Ez az Élet végtelen körforgásában is fellelhető, például a fák lombhullatásában, ahogyan átadja magát a téli „halálnak”, hogy visszavonulva erőt gyűjthessen, felkészülhessen a következő szintre, a következő tavaszra. Így tehát nem meglepő, hogy a Kéz ma elhozza számunkra a lehetőséget, hogy megtanuljuk tudatosan befejezni a dolgokat, hogy energiáinkat kreatív formában fejezhessük ki. Ez hozza el számunkra az érzelmi szintünk gyógyulást.

Mantra:
Egyesítek a tudás érdekében
Vonzva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.