KIN 017* Vörös Önálló Föld * 02.19

moon_earthMa az Önálló Föld minősége teszi nálunk látogatását, mely elhozza a már várva várt stabilitást, földelést. Arra szólít fel, hogy térjünk vissza a jelen pillanathoz, hogy megláthassuk útmutatóit. Ma ugyanis olyan véletlenszerű események léphetnek életünkbe, melyeknek értelmét, célját, csak később érthetjük meg, de fontos üzenetet hordoznak. Ne akarjuk izomból megfejteni, csak legyünk rá nyitottak és befogadók, így megadva neki a teret, hogy amikor elérkezett az ideje, felfedje érkezése okát.

A mai nap emlékeztet arra, hogy belső stabilitásunkhoz nincs szükségünk másra, csakis önmagunk szeretetére és erős hitre önmagunkban. Ennek alapjait az előző (Sárkány) hullámvarázsban már megteremtettük, most csak fel kell idézzük magunkban. Érdemes tehát ma visszatérni a jelenbe, hogy figyelmünket se a jövő fürkészése, se a múlt feletti kesergések ne vonhassák el. Váljunk nyitottá arra, hogy a mai eseményeket beleszőjük terveinkbe. Lássuk meg, hogy a jelen pillanatban mindez, hogy illeszkedik célkitűzésünkbe, mit mutatnak nekünk ezen „véletlen” találkozások, felbukkanó érzések, gondolatok. Nem kell feltétlenül megértenünk, vagy megmagyaráznunk, csak fogadjuk el és engedjük át magunkon. Csakis így láthatjuk meg azt a kulcsot, útmutatást, melyet a Föld hozott el ma számunkra!

A mai nap vezető jegye a mindig kíváncsi, felfedező, az egeket bejáró (így nézőpontunkat tágító) Vörös Égenjáró. Ezzel a tökéletes kombinációval ma a Varázsló hullámvarázsban megjelenő Föld lehorgonyoz bennünket a realitás talajára, ugyanakkor mégis összeköttetésben tart a Szellemi vezetőnkkel. Így válunk egy tökéletes csatornává, melyen a beáradó információk meghatározzák az útirányt. Kapcsolódjunk ma össze a Föld energiáival egy rövid Chickung gyakorlattal, vagy akár a Természetben való sétával. Legyünk nyitottak és csendesítsük el zsibongó elménket, hogy meghallhassuk belső vezetőnk sugallatát.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.