KIN 253* Vörös Ritmikus Égenjáró* 01.26

b43c654a12531db6d49fb3df03e23764--prophetic-art-jewish-artA Vörös Ritmikus Égenjáró napjára ébredtünk, mely kulcsszavai: szervezés, felderítés, döntéshozatal, egyensúly. Most, hogy már tisztában vagyunk az iránnyal és a szükséges képességeinkkel, meg kell tervezzük, a következő lépéseket és hát igen, most már fizikailag is tennünk kell céljainkért. Az elméletet a gyakorlatnak kell követnie. Ki kell lépni az ismeretlenbe, ami nem mindig egyszerű, hisz oly kényelmesen bekuckóztunk már teóriánkkal, tervezgetésünkkel.

A Ritmikus tónus, körbe jár, megvizsgál, felméri a kockázatokat és mérlegel. Ezzel egy új szintre emeli a Csillag hullámvarázs témáját és segítséget nyújt az Égenjárónak, hogy ebből erőt és bátorságot merítve kiléphessünk a komfort zónánkból. A mai nap fordulópontot hoz, felelősségvállalásról és a nehéz döntések meghozataláról szól. Arra kér, hogy mérlegeljünk és vállaljuk a felelősséget képességeinkért, és a bennük rejlő lehetőségeinkért. Senki nem dönthet felettünk! Ezt az Életet mi kaptuk és mi is tartozunk érte felelősséggel. Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Ezek lehetnek rövid, de akár –tekintettel a következő Tzolkin is 260 napos- hosszú távú tervek is. Ez utóbbi esetében, hogy ne lankadjon lelkesedésünk, határozzunk meg rész-célokat is, és azt is, hogy ezek elérésekor mivel „jutalmazzuk” majd meg önmagunkat. Az Égenjáró tervezgetésben igen jó, de a megvalósításhoz, azonban bátorságot is kell merítenie. Ehhez segítséget általában a vezető jegy nyújthat, azonban esetünkben ez ugyancsak az Égenjáró. Így tudatosan törekedjünk ma arra, hogy megtartsuk az egyensúlyt a kint és bent között, vagyis adjunk magunknak időt és teret arra, hogy visszavonuljunk belső biztonságos várunkba, de használjuk ki ezt az időt arra is, hogy megtervezzük a további lépéseinket és feltöltekezzünk bátorsággal és eltökéltséggel. Amennyit mész befelé, annyit menj kifelé is!

Mantra:
Szervezek a felderítés végett,
Kiegyenlítve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.