KIN 251* Kék Önálló Majom* 01.24

251-chuen-4Az Önálló tónusú nap, az alapok lerakásának napja, mondhatni ezzel stabilizáljuk a Hullámvarázs témáját. Meglepő lehet, de (a későbbiekben mindenképp értelmét nyeri) a Csillag Hullámvarázs 4. napja, a Kék Majomé, mely ezt a szabálykövető és rend-mániás Hullámvarázst teljes mértékben a feje tetejére állítja. Teszi mindezt a legnagyobb gyermeki ártatlansággal és jószándékkal, hogy egy új szemszögből láthassunk rá terveinkre, jelenlegi helyzetünkre.

A Maja rendszerben, a Kék Majom az, aki váratlan helyzetekkel, olykor bosszúságok útján, de felráz, helyre billent és egyszerűen ránk kényszerít egy új látásmódot, ha szükséges. Ha úgy tetszik, ő a „kijózanító pofon” és/vagy a Troll, a 20 jegy közül. A mai nap, terveink megalapozásának napja.  Stabil, meginogtathatatlan alapot kell kiépítenünk, mely megtart és melyhez visszatérhetünk, ha szükséges. A Kék Majom ma ezt hivatott tesztelni. Az Önálló Majom minősége ma arra kér, hogy engedjük el a görcsös ragaszkodásunkat nézeteinkhez, terveinkhez és ne akarjunk mindent kontrollálni, sürgetni. Készüljünk fel a váratlan helyzetekre, találkozásokra és figyeljük meg ezekre adott reakcióinkat. Lássunk az események mögé, hogy felismerhessük a Majom útmutatását, aggályait. Ahogy felismerjük korlátjainkat, máris korrigálni tudjuk terveinket. Ha szükséges, tervezzük újra meg a célunkhoz vezető lépcsőfokokat!

A Majom energiáit elősegíthetjük, ha felébresszük belső gyermeki énünket, aki még nem bonyolította túl életét, akiben még tisztán él születési feladata, aki még ártatlan és játékos. Szeretgessük meg, emlékezzünk rá, töltekezzünk könnyedségéből és spontaneitásából. Álljunk a mai naphoz könnyedén és játékosan. Ne vegyük ma túl komolyan se magunkat, se az eseményeket. Ne görcsöljünk! Az életet megélni és nem leélni jöttünk e Földre. Találjuk meg a mókát és kacagást még ebben a nehéz időszakban is!

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.