KIN 233* Vörös Kristályos Égenjáró* 01.06

233-ben-12Pontosan 28 nap múlva egy Új Tzolkin veszi kezdetét, mely új lehetőségeket, új fejlődési spirált hozhat, ha felkészülünk rá, vagy róhatjuk ugyanazokat a köröket… Ez csupán rajtunk áll, ám ha előbbit szeretnénk most kicsit rá kell kapcsolnunk. A Szél Hullámvarázs 12. napján, a Vörös Kristályos Égenjáró energiái ébresztenek bennünket. Az Égenjáró kíváncsiságától hajtva, a mai nap magával hozza a tanulságok és ajándékok felismerésének lehetőségét.

Ez a hullámvarázs az elmélkedésről, a csendben felfedezett Isteni összeköttetésről szólt. Bepillantást nyerhettünk Önnön erőforrásainkba, rájöhettünk milyen egyszerű is a Szellemi útmutatáshoz kapcsolódni. Többet akarunk tudni, de még nemigazán szedtük össze a bátorságunkat, hogy mélyebbre ássuk magunkat ebben a csodás és misztikus Világban? Az Égenjáró ma segít, hogy összeszedjük bátorságunkat és felkészít bennünket az előttünk álló útra. Ma már nagyobb rálátással rendelkezünk; felismerhetjük a lehetőségeket is. A kérdés csupán az, hogy meg merjük e lépni a felfedezéseket, illetve, hogy mennyire vagyunk hajlandók elmélyülni bennük? Nézzünk rá az elmúlt időszak nehézségeire ugyanúgy, mint a sikereinkre. Tanuljunk belőle! A mai nap arra hív bennünket, hogy merjünk kutakodni, keressünk új módszereket és bátran vágjunk bele új tudásunkkal!

Az Égenjáró energiáit erősíthetjük, ha ma kicsit bátrabbá válunk. „Merjünk” ma új utakat kipróbálni, legyen ez csupán a munkahelyre menet, vagy csak egy apró szokás megváltoztatása. Leljük örömünket a „kitárult Világban” és álljunk ellent a visszahúzódás vágyának.

Amennyiben szeretnéd megismerni a benned rejlő potenciálokat, kérj személyre szóló elemzést. És hogy miér pont Maját? ITT leírom.

Mantra:
Szentelek, hogy felderítsek
Egyetemessé téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.