KIN 221* Vörös Kozmikus Sárkány* 12.25

221-imix-13Az Érzelmi megtisztulás Hullámvarázsát, mi mással is lehetne jobban zárni, mint a Bizalmat és Biztonságot hozó Vörös Sárkány minőségével. Így Karácsony Ünnepén különösen hajlamosak lehetünk önfeláldozásra, önnön igényeink háttérbe szorítására mások boldogsága miatt, vagy akár túl komolyan is vehetjük teendőinket. A Kozmikus Sárkány ma arra kér, hogy nézzünk végig az elmúlt 2 hét eseményein és vonjuk le a megfelelő tanulságokat.

Az elmúlt időszak érzelmi hullámzásai igen intenzívek voltak, nem beszélve az ünnepek előtti szokásos hajtásról, így teljesen normális, ha most úgy érezzük, hogy energiatartalékaink végét járjuk. Érdemes ma megállni, megpihenni és picit átélni a Csendet, a Békét és Áhítatot, melyet ez a Keresztény Ünnep hoz magával. A mai nap vezető jegye a Vörös Kígyó, mely az ösztönökre és az intuíciókra hívja fel a figyelmet. Figyeljünk testünk jelzéseire és adjuk meg neki, amit ma kér. Pihenjünk, töltődjünk, méregtelenítsünk, meditáljunk. Kinek mire van éppen szüksége. A lényeg, hogy ma figyelmünket picit önmagunk igényeire fordítsuk. A Maja szinkronáriumban a Sárkány minden kezdete, maga a Forrás. Ősanyai bátorításával segít mozgásba hozni a legképtelenebb szituációkat is. Felszítja hitünket, bátorít és támogat, hogy mindenből a lehető legjobbat hozhassuk ki, így van ez ma a Hold hullám utolsó napján is. Mindaz, amit az elmúlt napokban felbukkant és távozott életünkből az beindított egyfajta tisztító folyamatot. Érzelmeink szabadon kezdtek áramolni, ami miatt érzékenyebbé, feszültebbé és olykor sebezhetőbbé válthattunk. A Sárkány ma segíti a lezárást, az elfogadást és az elengedést, hogy mindezen tanítást és tanulságot a Szél Hullámvarázsban –és az Újévben- egy újabb szintre emelhessük.

Mantra: 
Kitartok, hogy tápláljak
Túlhaladva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mundrát (kézmozdulatokat) itt nézheted meg: https://youtu.be/tDCZX0vGknk

Meditáció: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Megerősítés: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.