KIN 211* Kék Elektromos Majom* 12.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

211-chuen-3Ma ismét egy Galaktikus Aktiváló Portálnapra ébredtünk, mely a Kék Majom játékosságát erősíti fel. A Hullámvarázs 3. napja mindig magával hozza a megoldásokat. Segít egységbe rendezni célunkat a kihívásainkkal. A Hold hullámvarázsban, ezt a feladatot, a Kék Majom látja el. Az Elektromos Majom napja aktiválja Belső Gyermeki énünket, ezzel pedig egy egészen új látásmódot fed fel előttünk.

Ma egy különösen hatékony, ámde érzékeny nap elébe nézhetünk. Ahogy a Majom napjain már megszokhattuk, ma semmi sem a terveink szerint alakul, ám mégis haladunk. Ne akarjunk ma irányítani, vagy görcsösen ragaszkodni terveinkhez, napirendünkhöz. Adjunk teret az eseményeknek és találkozásoknak, hogy kibontakozhassanak előttünk, felfedve egy egészen új látásmódot. Hallgassunk belső gyermeki énünkre, legyünk rugalmasak, fogékonyak az eseményekre, lássuk meg ballépéseink humoros oldalát, ahelyett, hogy ostoroznánk vagy elítélnénk magunkat. Nevessünk sokat, legyünk kreatívok és játékosak. Lássunk újra tiszta, őszinte és gyermeki szívvel. Lássuk célkitűzéseinket és kihívásainkat ezen a nézőponton keresztül, hogy észrevegyük azt az egyszerű megoldást, mely végig a szemünk előtt volt, de a túlpörgetett, túlbonyolított életvitelünk miatt, egyszerűen fel sem foghattunk.

A mai nap energiáit támogathatjuk bármilyen játékos tevékenységgel, mellyel az életet ünnepeljük. Legyen ez társasági vagy baráti összejövetel, kártya parti, vagy egy vígjáték megnézése, a lényeg az, hogy emlékezzünk arra, hogy az élet rövid, de a gyermeki boldogság elérése csupán karnyújtásnyira van! Bármikor előidézhető.  A mai napon tehát bármi is jön velünk szembe, a legjobb megoldás/gyógyír rá a humor és a játékos spontaneitás.

Mantra:
Aktiválok, hogy játsszak
Megkötve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.