KIN 209* Vörös Mágneses Hold* 12.13

10865195_347793662092676_1608271849_nA Vörös Mágneses Hold minőségével ma nem csupán egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, de a 6. Maja Holdhónapunk is mely az Egyenlőség Ritmikus Gyík Hava (dec 13-jan9-ig). Mindezen energiák együttese ma megnyitja kapuit a Tzolkin-unk utolsó Palotája előtt, mely a Varázslat Zöld Központi palotája – a mátrix terme – Az Összegzés időszaka. Hát akkor lássuk:

Mint arról már többször is szó volt, 1 Tzolkin 260 napból áll, éppen ennyi egység alatt kerüli meg a Vénusz a Napot, ennyi ideig tart egy gyermek kihordása, vagyis ha lesarkítva, ennyi idő kell, hogy a Lélek felöltse a Fizikai síkba születéshez szükséges ruháját. Tzolkinról bővebben itt.

Egy Tzolkin =260 nap/ 20 Hullámvarázs/5 Sorspalota
Minden Palota 4 hullámvarázst ölel át. Mindig egy piros színű hullámperiódussal kezdődnek és az utolsóként szereplő sárga ciklus szolgálatában állnak, amely az adott palota határozza meg.
Mi jelenleg már az utolsó Sorspalotánkban járunk, mely aVarázslat Zöld Központi Palota

Vörös Hold – érzelmek letisztítása:  Lovagold meg a hullámokat, engedd, hogy átjárjon, elringasson

Fehér Szél – Szellem ereje: Kommunikáció, kapcsolódás a belső Szellemi vezetőnkhöz.

Kék Sas – Vízió ereje:     Látomás, kreativitás, remény

Sárga Csillag – Harmónia ereje: Úgy kint mint bent. Értékeld és alkalmazd az elmúlt Tzolkin tanítását!

A Mágneses Hold Hullámvarázsával most érzelmesebb vizekre evezünk, -szó szerint is.  A Maja rendszerben a Vörös Hold képviseli az Univerzális Vizet, amiből sokat fogunk látni a következő 13 napban, legyen az eső, havaseső, hó, de akár lehetnek könnyek, beázások, áradások formályában. Vagyis csakúgy, mint a természetben, érzelmeinkre is hatással vannak a Hold ciklusok és így a Vörös Hold Hullámvarázs is. Ezért ebben az időszakban az Érzelem testünk letisztítása lesz feladatunk.

Mindemellett emlékeztet bennünket esszenciális önvalókra, így segítve azt, hogy visszataláljunk és meghúzzuk saját határainkat. Mindenki céllal érkezett e Földre, de az úton a felnőttkor felé, ezt az elemi fényt, erőt, „kinevelték”, elnyomták, figyelmünket elterelték… Mi pedig hagytuk. Aztán történik valami sorsfordító, valami félelmet keltő, ami elgondolkodtat. Valami, ami megkérdőjelezi eddigi életünket, a belénk nevelt mintákat, azt, hogy mi fontos és mi nem… Az elmúlt években ez a Covid volt, most a háborús konfliktus a szomszédunkban, mely szinte mindenkit kiforgatott komfortzónájából. Amolyan kollektív ébresztő ez, melyet mindenki másként értelmez. Jó esetben ez a tudatosság felé tereli az embereket, felébresztve a szeretet, empátia, EGYség érzését. Jelentkeztek önkéntesnek, segíteni az idősebbeknek a rászorulóknak, vannak akik online keresték tovább spirituális utukat, meditáltak, támogattak és segítséget kértek, ha kétely ébredt bennük. Ők azok, akik szeretettel és tiszta fénnyel támogatták a Világ körüli kollektív hálót. De sajnos vannak olyanok is, akiket ugyanezen a félelmek, teljesen más irányba tereltek. Ők azok, akik kétségbeesésükben beleragadtak, megbénultak ebben a félelemben. Hitük megingott és szép lassan felemésztette őket a negativitás és az ítélkezés. Mindezt most feloldhatjuk, helyrehozhatjuk, letisztíthatjuk.

A Harcos Hullámvarázsban megtanultunk felelősséget vállalni tetteinkért, vagy épp ezek hiányáért. A következő 13 nap felhívja figyelmünket Önkorlátozó megatartásunkra, mérgező kapcsolatainkra, hogy kigyomlálhassuk mindazt, ami fáj, ami nem visz előre. Elérkezett a gyógyulás ideje! Ideje elengednünk önmagunk becsmérlését, lekicsinylését és ideje emlékeznünk kik is vagyunk valójában! Mind önálló szellemi létezők vagyunk és feladatunk van az életben, csak anyira hipnotizált már bennünket a mókuskerekünk belső falának mintája, -az anyagi javak, a pénzen vett „boldogság”- hogy már nem is vesszük észre a közvetlen környezetünkben megtalálható ezernyi apró boldogságot. A szeretett személy mosolyát, az étel valódi ízét, a pipacs mezők fergeteges színeit, a természet illatát, a nap melegét…  Itt az ideje, hogy abbahagyjuk az egy helyben való rohanást és kipillantsunk egyéni börtöneinkből. Álljunk meg és dolgozzuk fel életünk történéseit. Mondjunk búcsút, gyászoljuk meg, ha kell a múltat és bocsátsuk útjára. Tűzzünk ki új célokat és fókuszunkat helyezzük erre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.