KIN 194* Fehér Kristályos Varázsló* 11.28

59d19424f814c2f8a7cac2ad9badced4Az ötödik hónapunk felénél járunk, mely a Kristályos Sárkány minőségét hordozza: a születést, az új kezdetek lelkesedését, valamint a (Ős-)bizalom és (Ős-)biztonság minőségét. Ötödik hónap lévé, mint korábban is írtam, első és legfontosabb feladatunk a belső erőközpontunk felfedezése, megtartása és kifejezése. Felelősséget kell vállaljunk az elmúlt hónapokban tanultakért és egységbe kell rendezni erőforrásainkat, képességeinket. Ma a Kristályos Varázsló felfedi előttünk az elmúlt napok „Csendjének” titkát.

Ahogy a Kék Éjszaka hullámvarázs vége felé közeledünk, lassan elül a köd és kikristályosodik mindaz amivel az elmúlt napokban dolgoztunk. legyünk nyitottak és befogadók az érkező információra és ne akarjunk irányítani, vagy dominálni. Engedjük, hogy a mai nap megtörténjen, mindenféle ítélkezés, vagy ego-fitogtatás nélkül. A nyitott, bizalommal teli szív, az észlelés kifinomult eszköze. Ha megengedjük magunknak, hogy „ne tudjunk”, az megnyitja az utat az elme előtt az univerzum mélyebb megértésére. Hozzuk összhangba szívünk és elménk hangját, hogy elérhessen bennünket belső hangunk üzenete. Bízzunk a Szellemi gondviselés erejében. Amint megnyílunk az Isteni akaratnak, minden természetes módon a helyére kerül. Legyük tudatában, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja, az bennünket is szolgál, és ezzel a tudással összhangban cselekedjünk. Amint a saját akaratunk összhangba kerül a Felsőbb akarattal, megszületik a varázslat! Legyünk ma őszinték mind önmagunkkal, mind környezetünkkel szemben.

Meditációban kapcsolódjunk ma össze belső Mágusunkkal és engedjük neki megláttatni mindazt az értékes képességet, mely bennük van. A Varázsló ma megtanít bennünket, hogyan lehet ezt a bennünk rejlő hatalmat felelősségteljesen használnunk úgy, hogy azzal ne csak Önmagunk igényeit, de a Nagyobb célt is szolgáljuk.

Mantra: 
Szentelek, hogy varázsoljak
Egyetemessé téve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.