KIN 192* Sárga Planetáris Ember* 11.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

192-eb-10A Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével és tisztaságával teljesedik ki ma a Kék Éjszaka Hullámvarázsunk. Az elmúlt napokban bejártuk lelkünk mélységeit, felkutattuk elakadásainkat és megláthattuk régi sérüléseinket, elakadt érzelmeinket, melyek mindeddig visszatartottak a kiteljesedésünktől. Ma mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk fizikai formát ölt, megvalósul, az Ember jegye pedig ma biztosítja a lehetőségek tárházát.

Most, hogy felfedezhettük a belső mélységeinket, a bennünk rejlő lehetőségeket, eldönthetjük, hogy mihez kezdünk velük.  Az Ember minősége a Szabad Akart-ot adja ma ajándékul. Hiszen az, hogy az energiák milyen potenciákat hoznak magukkal, milyen ajándékokat rejtenek, az a Mindenségtől függ, az viszont, hogy MI ezzel mit kezdünk, az egy egészen más történet! Azt már régóta tudjuk, hogy a Világmindenségben REND van, nincsenek véletlenek. Minden akkor és ott bukkan elénk amikor mi  arra készen állunk. Azonban az, hogy ezt a lehetőséget mi megragadjuk-e avagy sem, az csakis rajtunk áll. Ha visszagondolunk, valószínűleg számtalan olyan kihagyott „ziccer” volt már életünkben, amit esetleg már bánunk. A jó, hír az, hogy a Világmindenség nem adja fel! Újabb és újabb lehetőséget kapunk tőle, azonban érdemes nem visszaélnünk bizalmával, ugyanis ezekért a leckékért a következő körben kissé jobban meg fog dolgoztatni bennünket! Ügyeljünk hát rá, hogy ha egy szituáció, konfliktus már „ismerős”, akkor ma mindenképpen reagáljunk rá másként, mint eddig, hisz csak a bolond vár más eredményt ugyanarra a megoldási mintára…

A mai nap energiáit elősegíthetjük azzal is, ha kiürítjük elménket és életünket a felesleges, elvárásoktól, gondolatoktól vagy tárgyaktól. Ezek mind csak lefoglalják az energiánkat és a szabad kapacitásunkat! Gondoljuk ma végig, mi az, ami örömöt okoz, beteljesülés érzését kelti bennünk és építsük be ezt az elmúlt napok tanításaival együtt a mindennapjainkba! Szánjunk időt ma a meditációra, hisz itt lelhetünk rá a válaszainkra! Töltekezzünk fel ezzel az érzéssel, váljunk nyitottá és befogadóvá, hogy a Szellem vezethesse lépteinket.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy befolyásoljak
Előállítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.

Megerősítés: 
Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.