KIN 189* Vörös Rezonáns Hold* 11.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

189743_307583169356593_1233073324_nA Kék Éjszaka Hullámvarázs feléhez érkeztünk, melyet a Vörös Rezonáns Hold minősége tesz teljessé. A Rezonáns tónusú (7.) nap mindig a galaktikus kapcsolódásé, a töltekezésé és a megtisztulásé.

Mint korábban is írtam, ez a hullámvarázs az álmokkal dolgozik, vagyis felfedi a tudatalattiban megbúvó érzéseket, felismeréseket, félelmeket. Ezeket a „védelmi mechanizmusokat többnyire mi magunk generáltuk, mert még nem álltunk készen szembe nézni velük. Amennyiben ezek ma felsínre kerülnek, ez azt jelenti, hogy megerősödtünk már annyira, hogy felülemelkedjünk rajtuk. Ehhez a mai Vörös Rezonáns Hold ad erőt, felvértezve a GAP napok tisztaságával. Segít letisztítanunk ezeket a régi eseményeket, berögzült szokásokat, védelmi mechanizmusainkat, hogy közelebb kerülhessünk igaz önvalónkhoz. Így olyan kapukat nyithat meg számunkra a mai nap, melyen a bőség és megértés árad be. Lévén mind az Éjszaka, mind a Hold minősége erőteljes és érzelmekkel teli minőség, óvakodjunk, nehogy átessünk a ló túloldalára. Térjünk vissza belső erőközpontunkba, helyezkedjünk megfigyelő üzemmódba és innen figyeljük az eseményeket, hogy átlátva működési mechanizmusukon, könnyebben szembe nézhessünk velük és elengedhessük mázsás terheiket. A Hold hajlamosít ma az önbecsmérlésre, az önostorozásra, ámde ez (ahogy máskor sem) nem segít. Ítélkezés helyett inkább adjunk hálát amiért mindez idáig elhozott bennünket, amikor immáron van elég erőnk és tapasztalatunk szembe nézni mindezzel.

Az Éjszaka Hullámvarázsban megjelenő Hold napja tehát arra sarkal, hogy fogadjuk el a valós(-s)ágot és önmagunkat. Biztosítja az erőt és kitartást ahhoz, hogy változtassunk azokon a helyzeteken, melyeken tudunk, és hogy elfogadjuk azt, amire nincs ráhatásunk! Ha jól használjuk a mai napot, hatalmas előrelépést tehetünk érzelmi gyógyulásunk érdekében.

Mantra:
Levezetek, hogy megtisztítsak
Ösztönözve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.