KIN 173* Vörös Önálló Égenjáró* 11.07* Galaktikus Aktiváló Portálnap

173-ben-4Az Önálló Égenjáró minőségével, ma megalapozhatjuk terveinket. AZ Önálló tónus ma elhozza számunkra a rendet, az egyensúlyt, az Égenjáró pedig mindehhez biztosítja a rugalmasságot és a biztonságot. Álljunk készen újat tapasztalni és tanulni belőle!

A Kutya Hullámvarázsban megjelenő Vörös Égenjáró, ma arra ösztökél, hogy merjünk kockázatot vállalni! Nyissuk meg szívünket és merjünk újra sebezhetővé válni, ugyanis, ha a páncélunkban maradunk, „biztonságban” (vagyis inkább ennek illúziójában) leszünk ugyan, de ki is zárjuk magunkat a változásból és ezáltal minden jóból is. Nem úszhatunk át a túlpartra anélkül, hogy vizesek legyünk! Vértezzük fel a bennünk élő (most még esetlegesen) gyáva kutyánkat bátorsággal, játékossággal és kíváncsisággal. Hozzuk elő a magunkból azt a „kölyökkutyát”, aki a felfedezés és újdonság varázsától megrészegülve veti bele magát újabb és újabb kalandokba. Merjük megélni érzéseinket, merjünk tapasztalni, hisz ez a 13 nap éppen erről és épphogy Rólunk szól! Töltekezzünk, adjuk meg magunk mindazt a figyelmet és szeretetet, amit másoktól várnánk és amikor szembe találkozunk tükörképünkkel, mosolyogjunk rá és mondjuk neki hangosan: „Szeretlek Téged!” Merjünk kilépni a sorból és megélni Egyediségünket!

Mantra:
Meghatározok, hogy felderítsek
Megszabva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

4. Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés:
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.