KIN 164* Sárga Galaktikus Mag* 10.29

164-kan-8A Vörös Föld Hullámvarázs mint a Navigáció ereje, véletlenszerű eseményeivel, találkozásaival új utakra ösztönöz bennünket. A Jelen-Lét csodáira hívja fel a figyelmet, miközben arra kér, hogy engedjük el a múlt árnyait, jövő reményeit (vagy épp fordítva, ki hogyan éli meg).

Minden hullámvarázs 8. napja, az egység és harmónia napja, melyet most a Sárga Mag minősége tesz még termékenyebbé. A mai napon mintegy emlékeztetőül visszatérnek az előző hullámvarázs témái, és belép a Mindenség támogató ereje. Ha kevésnek bizonyul, lehetőséget kapunk a további gyarapodásra, ha viszont elértük azt a szintet, ahol a Mindenség össze tud velünk kapcsolódni, megtapasztalhatjuk a sikert és a könnyed továbbhaladást. Ma újabb váratlan lehetőség pottyanhat az ölünkbe, melyek kibontakoztatásra, szerető gondoskodásra várnak. Mielőtt elhamarkodottan cselekednénk, idézzük fel az eddig tanultakat és megfontoltan cselekedjünk. Vállaljuk a felelősséget képességeinkért és tudatosítsuk, hogy minden szükséges képesség megtalálható bennünk, ami célunk eléréséhez szükséges, de „előcsalogatni” csakis mi tudjuk! Nincs megállás, az élet, folyamatos tanulás és fejlődés. Képezzük hát magunkat, olvassunk, tanuljunk, hogy a bennünk ébredező magvaknak kellő táptalajt biztosíthassunk.

Mantra:
Harmonizálok, hogy célozzak
Formálva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés:
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.