KIN 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 10.28

163-akbal-7A Kék Rezonáns Éjszakával ma kissé lelassul a Föld Hullámvarázsunk, hogy figyelmünket most inkább befelé, lelkünk középpontja felé tereljük. Az aktív cselekvés, így most kifelé nem annyira látványos. Az Éjszaka egy belső felfedezőútra invitál bennünket, hogy rálelhessünk azon értékeinkre, képességeinkre, melyek előre lendítik céljainkat.

A mai nap feladata, hogy felismerjük, hogyan bíráljuk és becsüljük önmagunkat, valamint az, hogy mi a változástól való félelmeink, valódi okát. Mindehhez ma a Rezonáns tónus nyújtja a bátorságot a kreativitást és az elengedés, vagyis inkább a megengedés képességét. Engedjük meg magunknak az esendőséget, mindenféle ítélkezés nélkül. Nézzünk szembe félelmeinkkel, legyen ez valós, vagy vélt félelem, hogy túljuthassunk rajtuk. Minden félelmünk belőlünk indult ki, vagyis vagy egy régi átélt trauma utókövetkezményei, vagy egyszerűen „belénk nevelt” fóbia, fenyegetés (akár vallási vagy neveltetési). Tudatosítsuk magunkban, hogy ezen árnyak csak elsőre tűnnek félelmetesnek, hisz belőlünk erednek, így biztonságban vagyunk! Ahogy szeretettel és odafordulással fényt vetítünk rájuk, elfogadjuk és megismerjük a gyökér okokat, máris tudunk vele dolgozni és felszabadulunk ezen kötelékek alól.

A mai napon, ha tehetjük, csendesedjünk el, forduljunk önmagunk felé szeretettel és elfogadással. Tudatosan nézzünk szembe, a ma felmerülő nehézségekkel, hisz tudjuk, a Föld Hullámvarázsban nincsennek véletlenek! Ezek feldolgozásának itt és most jött el az ideje, hisz ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.