KIN 153* Vörös Planetáris Égenjáró* 10.18* Galaktikus Aktiváló Portálnap* A Forma Önálló Bagoly Hava

Ancient-Grandmother-OwlA mai nappal kezdetét veszi a 4. Maja Holdhónapunk, melyet a Vörös Planetáris Égenjáró minősége ível át. A 4. hónap totemállata a Bagoly, mely egyfajta misztikus felhangot ad ennek az időszaknak. A bagoly a tisztánlátás és a misztikus bölcsesség képviselője. Üzenetet hoz az alvilágból, az ősök világából, és közvetít a túlvilágból. Utat mutat a tudatalatti és a tudat között. Arra tanít, hogy „csendben repüljünk és figyeljünk”, ami így az őszi befelé forduló időszakban éppen kapóra is jön! Használjuk ki bölcsességét és csendesedjünk el, hogy eljusson hozzánk üzenete. Ebben a 28 napban formát kap mindaz a folyamat, amin az elmúlt 3 hónapban dolgoztunk és amin következő hónapok alatt megyünk majd keresztül. Stabilizál, földel és gyógyít, valamint keretet szab. Elérkezett a felelősségvállalás ideje! Vegyünk kezünkbe életünk irányítását, hallgassunk belső megérzéseinkre. Készítsünk részletes cselekvési tervet, és teremtsük meg a sikerünk lenyomatát.

Ahogy lenni szokott a hónap, év első napja határozza meg a következő időszakot. Vagyis a következő 28 napot a Planetáris Égenjáró minősége tesz kalandossá! A Mag hullámvarázs 10. napján idézzük fel eredeti célkitűzéseinket, vagy a kiinduló állapotunkat, hogy megláthassuk milyen messzire is hoztak az elmúlt napok, mit nyertünk általuk.
Az Égenjáró kíváncsiságától vezérelve, ma felfedezhetjük, hogy hová juthatunk el ezen új potenciálokkal, energiái feltöltenek bátorsággal. Merjünk nagyot álmodni! Tervezzük meg a szükséges lépéseket és lássuk is magunk előtt céljaink megvalósulását. A mai nap kulcsszavai, a bátorság és a kitartás! Nem elég tudni, de alkalmazni is kell tudni. Az Égenjáró tanítása hogy felfedezzük korlátainkat és átlépjük őket; hogy bátran nyíljunk meg az új lehetőségeknek és lépjünk ki a biztos kis csigaházunkból. Teremtsünk önmagunk számára időt és teret a visszavonulásra és tartsuk tudatunkban, hogy ide bármikor visszatérhetünk, de most lépnünk kell! Így felszabadulván, végre megélhetjük Önmagunk kiteljesedését és újra bizakodóvá válhatunk. Fedezzük fel milyen új „ruhákat” kaptunk és általuk alakítsuk át magunkat olyanná, amilyenné válni szeretnénk. Engedjük el kételyeinket, félelmeinket és higgyünk vágyaink kiteljesedésben, az Univerzum, támogató erejében. Álljunk készen a változásra! „Légy Te magad a Változása, amit a Világban látni szeretnél!”

Mantra:
Tökéletesítek, hogy felderítsek
Előállítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

10.Tónus:
Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés:
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.