KIN 146* Fehér Elektromos Világáthidaló* 10.11* Galaktikus Aktiváló Portálnap

146-cimi-3Hát újra itt vagyunk a 10 napos GAP napok sorozatánál. Ezek az energiák bár még mindig igen erősek és tiszták, már sokkal szelídebbek. Ettől függetlenül előfordulhatnak erős fejfájások, fülzúgás, vérnyomás ingadozás, szédelgés. Ilyenkor vegyünk néhány mély levegőt térjünk vissza a Jelen pillanatába és figyeljük meg a körülöttünk lévő eseményeket, mit üzennek.

A mai nap a Fehér Világáthidalóé, mely vezető minősége a Fehér Kutya. A Világáthidaló mint már tudjuk a szimbolikus halál az elengedés minősége ebben a rendszerben. Ő, maga az alázat, a megadás, az átváltozás és megbocsátás. Az Elektromos tónussal együtt, ma kivezet bennünket a tegnapi kétségekből, teszi mindezt a szeretet (Fehér Kutya) erejével. Arra figyelmeztet, hogy az Élet csodás körforgásában semmi sem állandó, ezért felesleges időpocsékolás a ragaszkodás helyzetekhez, gondolati mintákhoz, tárgyakhoz, sőt akár személyekhez. Élvezzük amíg lehet, de legyünk készek elengedni amikor mennie kell, hogy helyét valami friss új vehesse át. Ezáltal a görcsös ragaszkodás felszabadítása által, hatalmas energiát szabadíthatunk fel, melyet kreatív dolgokra, vagy épp fejlődésünkre fordíthatunk. A Sárga Mag Hullámvarázsban megjelenő Világáthidaló tehát arra figyelmeztet, hogy ahhoz, hogy a bennünk rejlő képességek szárba szökkenhessenek, túl kell lépnünk azon hogy megelégszünk a tudattal, hogy tudjuk mi mindenné válhatunk, milyen képességek rejlenek bennünk. Igenis bele kell fektetnünk a szükséges erőt és akaratot, hogy sikeressé/boldoggá/st. válhassunk!

Engedjük el a változástól való félelmeinket, és adjuk át magunkat tapasztalataink tanításainak. Tudatosan készítsünk helyet az új ajándékok megjelenésének. Fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát. Néha nincs is szükség a fizikai szinten történő veszteségre, elegendő, ha elménket szabadítjuk fel. Álljunk készen elengedni és lemondani minden olyan sallangról, mely nem szolgálja fejlődésünket, mely csak a múltba ragaszt.

Mantra:
Aktiválok, hogy kiegyenlítsek
Megkötve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon
Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.