KIN 135* Kék Felhangos Sas* 09.30* MAG nap

Helga Brunner * www.shamya.at * Kin 135Elérkeztünk a Kék Majom hullámvarázs cselekvési fázisához. A elmúlt napokban kijelöltük a célt, megismertük ennek gátját, megoldást kerestünk rá, stabilizáltuk a cselekvési tervet készítettünk. Elérkezett az idő, hogy végre kilépjünk belső világunkból és fizikálisan is tegyünk céljainkért. A Cselekvést legjobban belső középpontunkból indíthatjuk, ahol most a Sas segítségével feltankolhatunk hittel, bizalommal. A Sas legfőbb húzó ereje a víziók, látomások, az, hogy madártávlatból már ráláthatunk a célra.

Mind a Majom, mind a Sas minősége egy másfajta nézőpontot követel meg, mint amilyent már megszoktunk. Míg a Majom eszköze kissé erőszakos, néha akár arrogáns, addig a Sas minősége erős, méltóságteljes és könnyed egyszerre. A mai nap ezt a két minőséget ötvözi, hogy a tegnap megerősített belső erőközpontunkban, felkészülhessünk az előttünk álló útra. Vegyük számba erőforrásainkat, és vértezzük fel magunkat. Használjuk a Sas minőségeit, hogy a kihívásokon felülemelkedve, megláthassuk a Majom hozta tanításokat, miérteket és azt a  ott lapuló értékeket. Használjuk ezt, mint motiváció, hogy lendületet vehessünk. Engedjük szabadon szárnyalni képzeletünket, engedjük meg magunknak, hogy most csak MI legyünk, hogy ezt a pár napot valóban a fejlődésünk érdekében, Önmagunkra szánjuk! Maradjunk nyitottak és tiszta szívűek, hagyatkozzunk megérzéseinkre és engedjük, hogy ez a nap új távlatokat nyithasson meg előttünk. Ne veszítsünk lelkesedésünkből és humorunkból, mert még hosszú út előtt állunk. Tartsunk ki és bízzunk! Higgyük el, megéri a befektetett energia.

Mantra:
Megerősítek, hogy teremtsek,
Irányítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.