KIN 130* Fehér Kozmikus Kutya* 09.25* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 130A Kozmikus Kutya napjával ma véget ért a Tükör Hullámvarázs és egyben elérkeztünk a 260 napos Tzolkinunk kellősközepéhez. Ahogy már megtapasztalhattuk, ebben a rendszerben az energiák nem elvágólagosak, hanem mintegy hullámokban, összemosódnak, átvezetődnek. Emiatt minden hullámvarázs utolsó 3 napja mintegy átvezetőként működik, segít leválni (11) és beépíteni az eddigi tanításokat (12) és elhozza a megbékélés és átadtás napját a 13. napon. A Tükör Hullámvarázs utolsó napja mindehez a legtökéletesebb, hisz a Fehér Kutya Feltétel nélküli szeretetével és odaadásával segít elfogadni és feldolgozni a múltat és megkönnyíti az átlépést a Kék Majom Hullámvarázsba.

A Kutya minősége az Önmagunkhoz való hűség, a feltételmentes elfogadás és szeretet mintaképe. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége segít szembenéznünk az elmúlt napok eseményeivel hogy felismerhessük, hogy életünk mely területén vagyunk hajlamosak feladni/elfelejteni/beolvasztani saját igényeinket, önmagunkat az odatartozásért, elismerésért, szeretetért cserébe. Az elmúlt napok megtanították, hogy az igazság ugyan fáj, de ez a fájdalom elenyésző a tisztánlátás ajándékához képest! Fordítsuk hát ezt is a javunkra. Az alkalmazkodás fontos dolog társadalmunkban, azonban nem mindegy hogy a folyamat közben megtartjuk-e esszenciális Önvalónkat, vagy teljesen azonosulunk egy cél, eszme, netán szerep kedvéért úgy, hogy közben feladjuk mindazt, akik vagyunk, mindazt, akiért életünk során megdolgoztunk. A Kozmikus Kutya tökéletes nap arra, hogy ezekkel megbékéljünk, és szembe nézzünk. Engedjük el az önmarcangolást, a sérelmeket és a megbánást. Fogadjuk el, ha utunk során hibáztunk, hisz még fogunk, rengetegszer! Ez csakis azt bizonyítja, hogy haladunk és dolgozunk Önmagunkon. Már-már unalomig hangoztatott klisé, de még így is igaz az, hogy nem az az erős, aki sosem bukott el, hanem az, aki mindezek ellenére újra és újra feláll! A nehézségek csak növelik a bátorságunkat, kitartásunkat. Döntsünk ma úgy, hogy mostantól nem kérdőjelezzük meg a múltban tett lépéseinket, nem gondolkozunk azon „mi lett volna ha…” hanem hálás szívvel és szeretettel köszönjük meg, hogy idáig vezettek utunkon!

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma a fókuszunkat, picit önmagunkra irányítjuk. Kuckózzunk be a kedvenc könyvünkkel a fotelünkbe, vagy csak csináljuk ma azt, amihez leginkább kedvünk van. A mai nap rólunk szóljon! Bocsássunk meg önmagunknak és szeretgessük meg a bennünk élő gyereki énünket. A következő Kék Majom Hullámvarázsban vele fogunk dolgozni.

Mantra: 
Kitartok a szeretet érdekében
Túlhaladva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

13. Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.