KIN 128* Sárga Spektrális Csillag* 09.23* MAG nap

128-lamat-11A mai napon, a Sárga Spektrális Csillag segít beintegrálni az eddig tanultakat, tapasztalatokat hogy ezzel is megkönnyítse a leválásunkat a Tükör Hullámvarázs témáiról. A Csillag a maga egyszerűségével a Rendre tanít. Arra, hogy minden bukkanónak, a Tükör Hullámvarázsban pedig a leleplezett illúzióknak meg van a maga szerepe életünkben. Az élet folytonos körforgásában, minden változik, átalakul, akkor és úgy lép be az életünkbe, amikor és ahogyan készen állunk rá. Ebben az „átmeneti időszakban” lévő valóságunk éppoly igaz, mint a következő. Ahogy megérünk a változásra, ezen „igazságok” megfakulnak, megrepedeznek. Jó esetben elkezdjük felülvizsgálni régi hitrendszerünket, valóságunkat. Amikor felismertük „tévedésünket”, elismerjük felelőségünket és a régiből tanulva egy újat építünk fel. Tehát önostorozás helyett, ismerjük és fogadjuk el az elmúlt napok eseményeit, tanulságait, pedig raktározzuk el. Tartsuk fókuszban a céljainkat; ne bonyolítsuk, ne agyaljuk túl a történéseket. Egyszerűen fogalmazzuk meg az új irányvonalat és haladjunk afelé. Hagyjuk, hogy az energiák csak úgy áramoljanak. Minden értünk van. Minden, amit szeretnénk, a rendelkezésünkre áll, nekünk csak meg kell állni, és teret adni ezeknek az életünkben. A semlegességgel és a nyitottsággal tudjuk a legegyszerűbben beengedni a változásokat, amelyekre annyira vágyunk. Erre tökéletes napot biztosít a mai Csillag MAG nap!

A Csillag energiáit támogathatjuk azzal, ha ma rendet teremtünk környezetünkben, ügyelünk a harmónia fenntartására. Esetleg ma kicsit jobban kicsinosítjuk magunkat, színesebb öltözködünk, vagy csak megcsodálunk valami számunkra szépet, legyen ez egy kép, a rügyező fák, vagy nyíló virágok. Oldódjunk fel a természet szépségében és élvezzük a harmóniát amit a szemgyönyörködtető alkotások keltenek bennünk.

Mantra:
Feloldok, hogy megszépítsek
Szabaddá téve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.