KIN 126* Fehér Szoláris Világáthidaló* 09.21* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 126Mint azt tegnap is írtam, a 3. Maja Holdhónapban járunk, mely kérdése: „Hogyan szolgálhatok a legjobban?” Emiatt és mert MAG napok sorozatát éljük, a következő 28 napban, sokkal intenzívebben érkezhenek hozzánk az Isteni sugallatok. Mintegy szivacs vonzuk be ezeket érzések, gondolatok és -Galaktikus Kígyó napjának köszönhetően- akár testi tünetek formájában. hagyjuk kibontakozódni a bennünk lévő tiszta szeretetenergiát, gyengédséget, és kedvességet önmagunk és mások felé egyaránt, ugyanis az igazi közvetítés most a Szeretet által történik. Figyeljünk oda belső megérzéseinkre, vízióinkra, mert azok most szinte minden esetben előre vetítőek!

A Tükör Hullámvarázs 9. Napjánál járunk, melyet a Fehér Világáthidaló minősége színez át. „A kilences, a végső lépés megtétele (10-es Planetáris tónus-kiteljesedés) előtti koncentráció időszakának a szimbóluma.”  A Tükör Hullámvarázsban a tisztánlátásért, a „miértek” és „hogyan-ok” jobb megértésért tevékenykedünk. Ez az időszak az ítélőképességünket edzi, formálja. Arra kér, hogy bírálat és ítélkezés helyett inkább nézzünk a tükör mögé. Ahogy szembe nézünk ezekkel az árnyékos területekkel, ha tiszteljük és áttranszformáljuk őket, akkor a tükrök illúziója, ablakokká alakul, mely új távlatokat nyit meg előttünk. A mai Szoláris Világáthidaló ebben siet segítségünkre, ez a nap ugyanis régi énünk feladását, átalakulását szorgalmazza, hogy a régmúlt terheinek elengedése után valami újba foghassunk.

Ahogy egyre mélyebbre haladunk a MAG napokban, úgy a Tükör hullámvarázs is egyre több felismerést hoz el számunkra. Ezek fel- és elismeréséhez azonban alázatra és megbocsátásra van szükség. A mai nap vezető ereje a Fehér Szél, mely a kommunikációt és a szellemi jelenlétet erősíti bennünk, forduljunk hozzá segítségért, ha szükségünk van rá. Rendezzük nézeteltéréseinket, osszuk meg tapasztalatainkat. Ne ítélkezzünk. Bocsássunk meg önmagunknak, és környezetünknek egyaránt. A lényeg, a tiszta, lélekkel átitatott, őszinte kommunikációban rejlik és nem az „ego-lego” bizonygatásokban. Mondjunk búcsút mindannak, ami eddig korlátozott bennünket, hogy helyét valami új tölthesse be.

Mantra:
Lüktetek a kiegyenlítés érdekében
Megvalósítva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát,
A szándék szoláris tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.