KIN 124* Sárga Rezonáns Mag* 09.19* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 124Elérkezett a Fehér Tükör Hullámvarázs mágikus, 7. napja, melyet a Sárga Rezonáns Mag minősége képvisel. A 7-es, a tökéletesség és a teljesség, a bőség és a beteljesülés száma. Minden hullámvarázs 7 napja visszacsatol bennünket a  mindenség energia hálózatába, így ez a nap a feltöltődésről a pihenésről és az eddig tanultak integrálásáról szól. Arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat. Mindez a Tükör Hullámvarázsban mindig a Sárga Mag minőségével társul, mely az új lehetőségek és ezek kibontakozását, a felelősségvállalást sürgeti. Arra bíztatva, hogy merjünk kilépni a biztonságosnak hit jelenünkből, hogy ezen új tapasztalásokkal, tovább fejlődhessünk.

Bár a Rezonáns tónus a töltődésről szól, ezen a napon picit tegyünk is le terheinkből. Az elmúlt napok fényében már tisztán látjuk, mi az aminek elérkezett az ideje. Az életben egy dolog álandó csupán és ez a változás. Ahhoz, hogy valami új teremtődjön valami régit el kell engedjünk. Használjuk kia Türör tisztán látását arra, hogy felülvizsgáljuk eddigi hitrendszerünket, gondolati sémáinkat, de akár csak a gardrób szekrényünket és szelektáljunk. Csináljunk helyet az újnak, hisz most van a betakarítási időszaka mindannak, amiért eddig dolgoztunk. Kérdezzük meg magunktól, mit is szeretnénk igazán elérni? Milyen lehetőségeket tartunk a kezünkben, és mihez szeretnénk vele kezdeni? Mindannyian számtalan értéket rejtünk magunkban, melyek csak akkor válnak mindenki javára, ha valóban foglalkozunk velük, tápláljuk őket. Engedjük el a hitetlenség érzését önmagunkkal szembe, és kezdjünk el bízni képességeinkben! Ne másokat csodáljunk bátorságukért, tehetségükért, hanem induljunk el lépésről-lépésre az Önmagunk kiteljesedése felé. Bontakoztassuk ki ezeket a „lehetetlen” lehetőségeket. Gondoskodjunk róla, ápoljuk, óvjuk, szeretgessük. Meglátjuk majd, milyen Csoda nő ki belőle!

Mantra:
Levezetek, hogy célozzak
Inspirálva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.