KIN 104* Sárga Kozmikus Mag* 08.30

www.shamaya.at, Kin104A mai nappal belép életünkbe a Sárga Kozmikus Mag minősége is, mely segít elismerni az elmúlt időszakot, megérteni és befogadni a tanulságokat, megbocsátani és továbblépni. Nagy feladat ez egy napra, de mindehhez a Mag hozta felelősségvállalás elengedhetetlen.

A mai nap kissé passzívabb, nyugodtabb, letisztultabb energiákat hoz. Nincs benne aktív cselekvési nyomás, mégis a dimenziók közötti váltás erejét hozza, mely a szimbolikus halálhoz hasonlítható. Ma ugyanis el kell engedjük mindazt akik voltunk, hogy valami többé válhassunk, hogy rátalálhassunk saját utunkra és elvégzendő feladatainkra. Hátra kell hagyjuk mindazokat a mintákat, melyek eddig elhoztak ahhoz, hogy -beépítve az eddig tanultakat- szintet léphessünk. A mai nap amolyan mentális nagytakarításról szól. Kozmikus tónus ma beindítja, mindazt, ami esetlegesen elakadt és átalakulásunk útjában áll.
Most hogy már képesek vagyunk meglátni mindazt a bőséget, amit ez az időszak hozott, már nem azon kesergünk, amit hátra hagytunk. Békéljünk meg bármi is történt ez alatt a majd két hét alatt, köszönjük meg tanítását, azt, hogy átformálta elménk eddigi elavult mintáit. Elérkezett az idő, hogy új álmokat szőjünk! Vegyük számba az elmúlt időszak adta lehetőségeinket és kezdjünk dolgozni velük! Tudatosítsuk, hogy életünk termékeny táptalaj és álmaink, lehetőségeinknek csakis mi magunk szabunk korlátokat! Engedjük el a környezetünk hibáztatását, a kételyt önmagunkban és fogadjuk meg, hogy mostantól kifogások helyett, megoldásokat keresünk! Felébredésünkhöz, el kell rugaszkodjunk a biztonság illúziójától és ki kell lépnünk az ismeretlenbe! Higgyünk Önmagunkban és abban, hogy minden értünk történik, még ha ezt abban a pillanatban nem is mindig ismerjük fel. Ne vesszünk el a részletekben, hogyan-okban és mi lesz akkor-okban! Bízzunk a pillanatról pillanatra történő vezettetésben! Kezdjük el egy egyszerű gondolattal. Ültessük el szívünk/vágyunk magvait, hogy a holnap kezdődő Kígyó Hullámvarázs, életet lehelhessen bele.

Mantra:
Kitartok, hogy célozzak,
Túlhaladva az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.