KIN 093* Vörös Lunáris Égenjáró* 08.19* Galaktikus Aktiváló Portálnap

093-ben-2A Sárga Ember hullámvarázs napján a bőség és lehetőségek után ma megjelennek a hátráltató tényezők, a lehetséges akadályok, melyek megismerése, tapasztalása elengedhetetlen célunk eléréséhez! A mai Galaktikus Aktiváló Portálnap miatt előfordulhat, hogy mindezt még drámaibban éljük meg. Ne engedjünk a KÉTségbeesésnek! Nézzünk szembe a kihívásban rejlő tükörképpel. Lássuk meg, mi az, ami még hiányzik belőlünk a teljességhez.

Mind a Lunáris tónus, mind az Égenjáró minősége kettős érzéseket kelthet bennünk. Egyfelől már mennénk, indulnánk, felfedeznénk az új célkitűzéseinket, másfelöl azonban visszatartanak a kihívások, a bizonytalanságok. Ezt a szélsőséges érzést csakis úgy hidalhatjuk át, hogy ha megismerjük mindkét végletet és egyensúlyba hozzuk őket. Az Égenjáró erejétől és kíváncsiságától hajtva, ma fedezzük fel az ellentétekben/ellenkezésben rejlő erőt és tudást, mert rengeteget tanulhatunk belőle. Fogadjuk őket szeretettel és elfogadással, de semmikép ne azonosuljunk vele! Legyünk nyitottak a változásra, változtatásokra. Hallgassunk ösztöneinkre, megérzéseinkre és ma cselekedjünk is ezek szerint. Ezáltal kitágítjuk nézeteinket, új dolgokat ismerhetünk meg, ami később akár javunkra is válhat. Ez a dualitás, életünk minden területén megmutatkozhat ma. Mennénk is, maradnánk is. Vágyunk az emberek közé, de mégse legyenek sokan/ne szóljanak hozzánk. Ezer okot felsorolhatnánk, merre induljunk a tegnap kitűzött célunkért, de ma valahogy legalább ugyanennyi kifogást is találunk arra, miért ne vágjunk bele. Emiatt ma kissé megosztott, „Nyüff” állapot alakulhat ki… Használjuk ki ezt a labilis állapotot és vizsgáljuk meg kifogásainkat, ellenérzéseinket. Mi az, ami igazán visszatart, és honnan gyökeredzik mindez?

Fontos, hogy teremtsük meg az egyensúlyt, úgy kívül, mint belül. Adjunk magunknak időt a befelé fordulásra, az elmélkedésre, hogy összegyűjthessük erőforrásainkat és feltöltekezhessünk. Mindezt a mai nap vezető energiája is támogatja, hisz a Kígyó ma biztosítja mindehhez az Életerőt, a szenvedélyt és az lelkesedést. Arra ösztökél, hogy a mai napot nem csupán „átvészeljük”, hanem éljük meg, a maga teljességében.

Mantra:
Polarizálok, hogy felderítsek
Stabilizálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A kihívás lunáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.