KIN 075* Kék Planetáris Sas* 08.01

EagleSpiritA Planetáris Sas minőségével ma kiteljesedik az Világáthidaló hullámvarázs. Ma végre eltávolodhatunk a veszteségek felett érzett fájdalmunktól és megláthatjuk mindazt, amit el szeretnénk érni, amiért eddig dolgoztunk. Elérkezett az idő, hogy újra elővegyük célkitűzéseinket és az elmúlt napok fényében, ha kell, módosítsunk rajta.

A Sas ma elhozza számunkra a veszteségek utáni új víziót, az új célokat. Használjuk ki a Sas adta lehetőséget és emelkedjünk felül gyászunkon, félelmeinken. Lássuk meg, mit rejtegetnek ezen negatív események, mi az, amivel még esetleg dolgoznunk kell ahhoz, hogy megkönnyebbüljünk. Azáltal, hogy már látjuk körvonalazódni célunk tárgyát, elérhető közelségbe kerül, és ez feltölt bennünket reménnyel. Engedjük ma szabadon szárnyalni szívünket, lássuk „lelki szemeinkkel” mi az, amit az elmúlt napok küzdelmeinek köszönhetően nyertünk. Mert mindig nyerünk is valamit, de ha csak a (mögöttünk) „bezárt ajtót” bámuljuk, nagy valószínűséggel észre sem vesszük, hogy egy másik már ki is nyílt helyette. Lássuk meg mi az, ami az elmúlt napokban még megérett a lezárásra, a befejezésre. Ma mindezeket egy csokorba gyűjtve előkészíthetjük, hogy a következő hullámvarázs, a Vihar számára felajánlhassuk.

Engedjük, hogy ma a Sas magával emeljen bennünket, eltávolodva a „romok” fájdalmas látványától, hogy végre összeállhasson a nagyobb kép. Erősítsük meg tehát hitünket látomásainkban, terveinkben, hiszen tudjuk, érezzük legbelül, hogy sokkal több van bennünk, mint amit a külvilág felé megmutatunk.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy teremtsek
Előállítva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.