KIN 066* Mágneses Világáthidaló* 07.23

25299259_2071292066440275_8235694067578187497_nA mai nappal kezdetét veszi a Mágneses Világáthidaló Hullámvarázsa, mely átvezet bennünket, a következő Maja Évünkbe. Mint tudjuk, minden ciklus első napja meghatározza annak az időszaknak a minőségét. Évünk első napja meghatározza az első hónap és a teljes év „hangulatát”. Vagyis az a nap lesz az esszenciája az év témáinak. Azonban azt a bizonyos első napot, számtalan egyéb tényező csiszolja olyanná, amilyen. Minden mindenre kihat. Ahogy a személyes elemzéskor is, itt is számít az adott naphoz tartozó év, hónap, hullámvarázs, születési tónus, és a többi. Ezek tökéletes együtt állása adja meg személyiségünk zamatát. Csakúgy mint főzéskor… Egy paprikás krumpli sem lesz tökéletes, ha csak a nyers krumplit tálaljuk fel… Kell hozzá víz, fűszerek, hagyma, hús.. (ki hogy szereti)
Szóval kezdjünk el már most „főzni”! Készüljünk, hangolódjunk rá az Új évünkre, mely a Vörös Önálló Hold minőségét hordozza és a Világáthidaló hullámvarázs 4 napján veszio kezdetét.

Az előző hullámvarázs (Vörös Égenjáró) még dolgozik bennünk és ahogyan ezek az új lehetőségek, tanulságok beépülnek az életünkbe, úgy világítanak rá újabb rossz szokásokra, vagy nem támogató kapcsolatokra, amelyek a régi világunkban még elfértek, de most már nincs helyük az életünkben. Az is lehet, hogy felbukkantak bizonyos én-részek, melyekről talán nem is tudtunk, vagy azt hittük már régen megdolgoztuk őket, de most, az új élethelyzetben saját részüket követelik, megpróbálnak végre irányító pozícióba kerülni. Ebben hathatós segítséget nyújt a Világáthidaló Hullámvarázs, mely az elengedés, megadás, megbocsátás és az átváltozás minőségeit hozza életünkbe. A következő 13 napban megtanít bennünket az alázatra, és az elengedésre. Figyelmeztet arra, hogy nem irányíthatunk egóból. Tudatosítsuk magunkba, hogy ahhoz hogy valami új minőség megszülethessen bennünk, vagy körülöttünk, bizony előbb régi énünknek, régi mintáinknak kell szimbolikus halált halniuk. Ha mai nap folyamán azt vesszük észre, hogy életünk valamely része már kissé döcögősen megy, vagy épp egyáltalán nem fejlődött az elmúlt időszakban, akkor nagy valószínűség szerint ez a részünk már átalakulásért kiált és ezzel lesz dolgunk a következő 13 napban. A Világáthidaló híres arról, hogy mindent előre leagyal. Nem kezd bele cselekvésbe azelőtt, hogy fejben legalább háromszor végig nem vinné az eseményeket és „megtudná” a végkimenetelt. Ezzel azonban elveszik a tapasztalás és a spontaneitás ajándéka. Ebben az időszakban tehát érdemes elengedni a kontroll utáni vágyat és megengedni, hagyni, hogy az események szépen a maguk ütemében bontakozzanak ki előttünk. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt célunk elérése érdekében, de alkalmazkodjunk a folyamatosan változó körülményekhez. Ugyanez érvényes a belső folyamatainkra is! Azáltal, hogy elengedjük a gátló, kétkedő gondolatokat és az elvárásokat, belép a Mindenség ajándéka, mely lehet épp más úton, de elrepít célunk felé. A túl sok Elmére gyógyír a Szív. Nyissuk meg szívünket és érzelmi szinten is erősítsük meg célkitűzéseinket. Ne csak lássuk, tudjuk, de érezzük is, amit szeretnénk megtapasztalni a vágyott dolog beteljesülésekor.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra: 
Egyesítek, hogy kiegyenlítsek
Vonzva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés: 
“Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.