KIN 060* Sárga Galaktikus Nap* 07.17

sun cherrytreeA mai napon visszatérnek az előző Hullámvarázs témái, melyek: az önmagunkért való felelősségvállalás, a belső fény és az Egység. Ez a nap toleranciára és elfogadásra tanít bennünket mind önmagunk, mind környezetünk felé.

Előfordulhat, hogy ma kissé elbizonytalanodunk önmagunk, vagy célkitűzésünk valódiságában, vagyis megkérdőjeleződhet értékrendünk. Ne torpanjunk meg, erősítsük meg hitünket önmagunkban és az eddig tanultakban. NE feledjük, még a mesében is át kell esnie a főhősnek (legalább) egy próbatételen, mielőtt elnyeri méltó jutalmát. A 8-as szám (Galaktikus tónus) szám hozza el a legerősebb megvalósítási erőt, mely egyfajta átütőerő, és arra hivatott, hogy tovább vigyen minket az úton, amelyen elindultunk. A mai nap feladata, hogy összekapcsolódjunk környezetünkkel és ha kell, újra megteremtsük az egyensúlyt egyéni céljaink és mások szolgálata (egy nagyobb cél) között.

Elfogadás és önnön fényünk kiárasztása, a Sárga Nap alap feladata. Ám ez gyakran nem egyszerű feladat. Ez a nap arra kér, hogy fogadjuk el önmagunkat és környezetünket is hibáikkal együtt. Engedjük el az ítélkezést, a bírálást. Emlékezzünk rá, hogy ahol Fény van ott bizony meg kell jelenjen az Árnyék is, hiszen a Mindenségben rend és EGYség uralkodik. Ha az egyik erősödik, a másik is fog. A Legegyszerűbb ezzel mielőbb tisztában lenni és nem küzdeni ellene. A tagadás az ellenkezés csak szítja a belső nézeteltérést. Ám ha felvértezzük magunkat az Égenjáró nyújtotta bátorsággal és szembe néznünk árnyékainkkal és ezeket beintegráljuk életünkbe, megszabadulhatunk az elmúlt „énjeink” fogságából. Mindenkinek jogában áll úgy élni az életét, ahogy azt ő választotta, és minden úgy tökéletes, ahogyan van. Engedjük meg másoknak, és legfőképp önmagunknak, hogy tapasztaljunk, éljünk, mosolyogjunk, mert így teret adunk a változásnak, és a szeretet beömlésének életünkbe.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Harmonizálok, hogy megvilágítsak
Formálva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.