KIN 058* Fehér Ritmikus Tükör* 07.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

058-etznab-6A GAP napok erejével érkezik meg hozzánk a Ritmikus Tükör minősége. Amíg a Tükör ma segít átlátnunk az előző napok eseményein, addig a Ritmikus tónus a szervezést segíti elő; a célirányos cselekvést szorgalmazza, és arra kér, hogy mérlegeljünk és hozzunk felelősségteljes döntést célunk érdekében.

Az Égenjáró hullámvarázsban megjelenő Tükör minőségei ma szembesítenek bennünket szűklátókörűségünkkel, vagyis azon visszatartó erőkkel, melyek nem engedik, hogy felfedezzünk új horizontokat, hogy tapasztaljunk. Helyette hamis illúziókkal hitegetnek bennünket. Ezt ma legkönnyebben úgy fedezhetjük fel, hogy tudatosan megfigyeljük környezetünk és önnön válasz-reakcióinkat. Ha ma olyan helyzetben találjuk magunkat, melyek esetlegesen kibillentenek bennünket lelki egyensúlyunkból, vagy hevesebb érzelmeket váltana ki, mindenképpen lépjünk egyet hátra (akár fizikailag is!), hogy a szituációtól eltávolodva, hideg fejjel tudjunk mérlegelni! Hozzuk egyensúlyba elménk és szívünk útját! Lássuk meg a kiváltó gyökér okokat és azt, hogy mit nyerünk mindezzel? Mindenképpen nyerünk, ha mást nem is, hát tapasztalást, ami egy újabb lépést jelen Önismeretünk útján. Ne feledjük Életünk során a döntés mindig a mi kezünkben van. Dönthetünk úgy is, hogy megállunk és megrekedünk, de úgy is, hogy haladunk tovább saját tempónkban. Nem az a cél, hogy ezen felismerésekkel ostorozzuk magunkat, vagy, hogy ítélkezzünk önmagunk és/vagy mások felett! Az a cél, hogy Égenjáró hullámvarázs segítségével, fedezzük fel magunkban azon pozitív tulajdonságainkat, melyek segítségével kiteljesedhetünk!

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Szervezek, hogy visszatükrözzek,
Kiegyenlítve a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció: 
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.