KIN 053* Vörös Mágneses Égenjáró* 07.10

053-ben-1Idei évünk utolsó teljes Hullámvarázsa, a Vörös Égenjáró-é, mely a kíváncsiság és felfedezés által hajtva megalapozza számunkra a lezárásokat és az új felé tett lépéseinket.

A Vörös Égenjáró a kíváncsiságunk által emlékeztet csillagmag természetünkre. Arra a hívásra, hogy felfedezzük létezésünk határait, hogy beálljunk rég elfeledett helyünkre, a Földet az Éggel összekötő oszlopok közé, hogy biztosítsuk a folytonos áramlást. Fontos feladata, hogy ezt a kozmikus bölcsességet, kiközvetítse környezete felé. Ehhez azonban szükséges, hogy egyéleti énünk és tudatosságunk határait folyamatosan feszegessük, így oltva tudásszomjunkat. Az Égenjáró jelképezi ugyanakkor az egyensúlyt, legyen ez akár a fizikai és szellemi világra való törekvés, a férfi és női minőségünk kiegyenlítése, vagy a kifelé – befelé fordulásunk között. A kulcsszó, egyensúly! Ebben az időszakban megnövekedhet az igény arra, hogy visszahúzódjunk meleg kis odúinkba és ott elszöszöljünk, morfondírozzunk… Pedig most nem ennek van itt az ideje! Álljunk ennek ellent és hallgassunk szívünk mélyéről érkező hívásra, mely kiterel bennünket, új célok, új témák felé. Csak elindulni nehéz, aztán pedig meg majd leállni…

Még egyszer a kulcs, az egyensúly: amennyit megyünk „kifelé”, ugyanannyi időt töltsünk belsőnk ápolásával, töltekezéssel. Teremtsük meg az egyensúlyt szellemünk szükségletei és életünk útja között. Használjuk a Nap hullámvarázsban tanultakat és árasszuk ki magabiztos fényünket környezetünkre, ezzel is támogatva a változást és a pozitív visszajelzést. Törjük át a saját falainkat és hagyjuk, hogy kíváncsiságunk új utakra vezéreljen bennünket.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.