KIN 048* Sárga Szoláris Csillag* 07.05

048-lamat-9Rohan az idő és máris a Nap hullámvarázsunk 9. napjánál tartunk, mely egy további hajrára ösztönöz bennünket és segít terveinket véghez vinni. Ugyanakkor, a Sárga Csillag ma összeszedettségre és harmóniára ösztökél bennünket, arra kér, hogy adjunk időt magunknak, hogy összekapcsolódhassunk Szellemi vezettetéssel és hogy „utolérhessen” Lelkünk.. Csendesedjünk el és adjunk időt Önmagunk számára, hogy aztán újult erővel folytathassuk az utunkat.

A mai nap feladata, hogy a „mindaz, aki eddig voltam”-ot átfordítsuk „mindaz ami/akivé lenni szeretnék” üzemmódba. Ehhez azonban fontos tudnunk, hogy pontosan merre is tartunk! Ebben a Csillag siet segítségünkre, ki emlékeztet igaz valónkra. Harmóniát és rendet hoz a mai napba. Arra kér, hogy ne kombináljuk túl a dolgokat, ne vesszünk el elménk labirintusában. Egyszerűsítsünk! Ne bonyolítsuk túl a ma elénk táruló eseményeket, engedünk neki teret és hagyjuk, hogy felfedhessék üzenetüket, de ezt ne erőltessük rá környezetünkre. Ne feledjük, hogy ami számunkra Harmonikus, az nem feltétlenül jelenti ugyanazt környezetünk számára. Tartsuk fókuszban, hogy tökéletes soha semmi nem lesz. Mindig, mindent lehet fejleszteni, változtatni. A Mi feladatunk, hogy meglássuk a Tökéletlenségben, a diszharmóniában is a lehetőséget! Szánjuk rá a mai napot arra, hogy listát készítsünk teendőinkről és a hozzá szükséges régi és újonnan felfedezett képességeinkről. Készítsük el az ütemtervünket, hogy hatékonyabb legyen a munkavégzésünk. Tegyük fel magunknak a kérdést, melyik teendő a legégetőbb és legyünk kitartóak, amíg nem végzünk a feladattal.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Lüktetek, hogy megszépüljek,
Megvalósítva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szándék szoláris tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.