KIN 042* Fehér Elektromos Szél* 06.29

7719235_spirit-of-the-forest-and-wind-acrylic-on-canvas-30-40A Fehér Elektromos Szél minősége, inspiráló hatással lesz ma ránk, sugallatával a megoldások felé terel bennünket, kivezetve a tegnapi kétségekből. Felerősítve belső hangunkat arra kér, hogy ne ítélkezzünk vagy hozzunk elhamarkodott döntéseket. Ne arra fókuszáljunk mi az ami hiányzik, hanem arra, milyen eszköztárral rendelkezünk és abból mit tudunk kihozni. Vegyünk néhány mély lélegzetet és térjünk vissza a Jelen pillanatába. Problémák keresése helyett váljunk a megoldás részévé.

A jelenlét egyszerű. Mint amikor rabul ejt egy pillanat, a természet szépsége. A jelenlét természetes létállapotunk. Amikor jelen vagyunk, szívünk nyitott, telített. Amikor jelen vagyunk, akár egyedül, akár társakkal, lazák és nyugodtak vagyunk. Az idő mintha lelassulna, tudatosságunkat könnyedén ki tudjuk terjeszteni, s ezáltal igazán látunk, és igazán láthatóvá válunk. Enged-jük, hogy érzéseink szemeinken keresztül beszéljenek, és az érzés szabadon áramlik lélegzetünkkel, elvárások, ítéletek nélkül. Ragaszkodással, kapaszkodással csak azt érjük el, hogy fejlődésünk folyamata lelassul. Haladjunk az őszinteség és egyenesség ösvényén. Vegyük fontolóra: döntéseinket a Szellem mozgása irányítja-e, vagy tudatalatti hiedelmeink, korlátolt értelmezéseink és meghatározások általi szokásaink vezérlik-e? Legyünk olyan gyanútlanok és nyíltak, akár a szél. Mozogjunk együtt a számunkra felajánlott változás áramlásával. Öleljük át azokat a láthatatlan erőket, melyek mutatják az irányt, megihletnek és elkísérnek utunkon.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.