KIN 038* Fehér Kristályos Tükör* 06.25

dali-self-reflection-art-small-300-300x180A 12. hónap utolsó előtti (szintén Kristályos tónusú) napja, a Fehér Tüköré. Emiatt ma fokozottan érkezhetnek a felismerések, végre letisztulhatnak nem csupán az elmúlt 12 nap, de 12 hónap eseményei is, hogy majd a 13. hónapban/napban (hullámvarázs) könnyebbé válhasson a megbocsátás és elengedése mindannak ami eddig történt, hogy életünk könyvének egy új fejezetét nyithassuk meg, tiszta lappal!

Ugyanakkor Tükör, mintegy áttör az illúziókon, felfedve a nyers valóságot, mely szerint eddigi életünket éltünk, emiatt lehet kissé érzelmesebben éljük meg a mai napot. Lássuk meg milyen lezáratlan feladat, feldolgozatlan sérelem maradt még, mely ezt okozta és törekedjünk, ezen szállak elvarrására. A Tükör egy lehetőség, hogy meglássuk, minden a mi választásunk eredménye, és ha mást választunk, akkor más is fog visszatükröződni ránk. Fontos szem előtt tartani, hogy bár a múlt már nem létezik csak a jelen pillanat, mégis a múltbeli döntéseink és cselekedeteink azok, amelyek a jelen pillanatunkat létrehozták. Ahelyett, hogy ostoroznánk magunkat, lássuk meg a jó oldalát is, mindazt, amit az esetleges „rossz” döntéseinkkel nyertünk és mostantól cselekedjünk másként! Az elmúlt napokban megtapasztalhattuk, hogy életünk mely területein apróztuk el figyelmünket, energiáinkat azzal, hogy mindent egyszerre akartunk. Vonjuk le a tanulságot, készítsük el eszerint új cselekvési tervünket, tűzzünk ki új célokat és azokat szisztematikusan vigyük is végig!

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra: 
Szentelek, hogy visszatükrözzek
Egyetemessé téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.