KIN 035* Kék Szoláris Sas* 06.22

7a723df4cd8c07cbf46b403573796454A Szoláris tónusú Sas ma a cselekvést sürgeti. Arra kér, hogy rugaszkodjunk el beragadt helyzeteinktől, hogy megláthassuk elakadásunk valódi okát. Mérsékeljük szolgálatainkat, hogy fókuszunkat most inkább célunk megvalósítására fordíthassuk!

A Sas ma elhozza számunkra a Víziók erejét. Megmutatja, hogy milyen lehet a jövőnk, ha felszabadítjuk magunkat a régmúlt terheitől, sérüléseitől és a régi, berozsdásodott szokásoktól. A Kéz Hullámvarázs megvalósítási szakaszához érkeztünk. Tudatosítsuk, hogy mi a helyes döntés, mi az, ami a leginkább szolgálja a fejlődésünket és ma lépjük is meg. Ne feledjük, hogy a Varázsló évünk első hónapjának végén járunk.. Ez a minta lesz az, amin az évünk során dolgoznunk kell. Ne kapkodjunk el semmit! Hangoljuk össze elménket szívünk dobbanásával, hogy meghallhassuk belső vezetőnk hívó szavát. Mindezt egyesítsük most a Kéz hullámvarázs aktív, cselekvő és gyógyító hatásával, hogy a Sas felfedhesse ezen kombináció, lehetséges kimenetelét. Ez a nap bár aktív változásokat indít be, mégis kevésbé látványos, mert még a felszín alatt munkálkodik. Tudatosítsuk, hogy mi a helyes döntés, mi az, ami a leginkább szolgálja a fejlődésünket és ma lépjük is meg. A Változás megállíthatatlan (szerencsére!) és most, különösen fontos, hogy ezt a döntést mi magunk hozzuk meg, és ne várjuk meg amíg „rákényszerítenek”. Használjuk ki a Sas energiáit és szabadítsuk fel lelkünket az eddigi terhei alól. A Sas hátán szárnyalva, egészen más kép tárulhat elénk, megláthatjuk a nagyobb rendező elvet, és tetteinket még inkább, célirányosan vezethetjük. Vizsgáljuk meg, mit szükséges magunkban átalakítanunk, elengednünk ahhoz, hogy elérjük ezeket a célokat.

A Sas segít, hogy újra döntsünk az utunk mellett, amelyen haladni szeretnénk. Tartsuk észben, hogy a Mindenség támogatásáért, előbb mi magunknak kell megtennünk az első lépéseket, ehhez pedig nagy lendületet adhat az, ha a szemünk előtt lebeg az elérendő cél.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Lüktetek, hogy teremtsek
Megvalósítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
“Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.