KIN 033* Vörös Rezonáns Égenjáró* 06.20

egenjaróElérkeztünk a hullámvarázs 7. napjához, a Rezonáns tónushoz. Most egy pillanatra megállhatunk erőt gyűjteni. Kapcsolódjunk össze a belső erőközpontunkkal, hogy innen töltekezve indíthassuk cselekedeteinket. Ezt a minőséget hűen tükrözi és támogatja a Vörös Égenjáró jegye is, mely ma inkább a felszín alatt cselekszik.

Az Égenjáró mindig elhozza a felfedezések izgalmát, án mint ezt már említettem ez ma inkább egy belső felismerés, utazás lesz. Felismerhetjük, hogy milyen új utakat, lehetőségeket járhatnánk be, ha elengednénk és begyógyítanánk régmúlt sérüléseinket. A Vörös Rezonáns Égenjáró, ma megteremti azt a biztonságos teret, ahol mindezt megtehetjük. Töltekezzünk fel ma az Égenjáró nyújtotta bátorsággal, hogy el merjük engedni a biztosnak tűnő korlátjainkat és elinduljunk végre saját utunkon! Legyen hitünk önmagunkban, a jövőnkben! Higgyük el, hogy csodák várnak ránk a komfort zónánkon kívül! Ne féljünk a kudarctól, mert az is csak egy újabb lépcső a fejlődésünkben. Nem történhet „rossz” velünk, ha meglátjuk mindenben a tanítást.

Merjünk elindulni, engedjük el a remeteségre hívó késztetést, és hallgassunk az ösztöneink, kíváncsiságunk hívó szavára! Éljük át a felfedezés érzését és bátran vágjunk bele az ismeretlenbe!

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Levezetek, hogy felderítsek
Inspirálva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.

Megerősítés:
A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.