KIN 031* Kék Felhangos Majom* 06.18

031-chuen-5Ma a nézőpontváltást fogjuk gyakorolni. Ahogy a Kék Majomnál már hozzászokhattunk, mindig arra ösztökél, hogy egy adott szituációt, vagy gondolkodási mintát nézzünk meg más szemszögből is. Járjuk körbe és mérlegeljünk és válasszuk a célunkhoz legmegfelelőbb utat. Ahhoz, hogy ezt elérje, minden lehetséges -olykor nem túl tisztességes- eszközt megragad. Legyünk ma rugalmasak, spontánok és engedjük, hogy a Majom vezessen utunkon.

A Majom módszere szinte sosem kiszámítható, mégis eredményes. Ereje a váratlan, ártatlan és spontán megnyilvánulásaiban rejlik. Ennek köszönhetően, kizökkent bennünket a megszokottból, fejre állít, megráz, megpörget és irányba állít. Ez a nap megköveteli a rugalmasságot, a humort és az alkalmazkodást. Ma dobjuk sutba a logikát és a szigorú menetrendet, mert erre ma nem lesz szükségünk, hova tovább ma úgyis minden másként fog alakulni, mint azt terveztük. Ahelyett, hogy küzdenénk az események ellen és mindenáron szeretnénk kontrollálni (úgysem fog menni, add fel!), nézzük meg inkább azt, hogy az így kialakult esemény/találkozás milyen új információt nyújt számunkra. Ébresszük fel belső gyermekünket, álljunk az eseményekhez spontán, kezeljük a konfliktusainkat humorral. Vegyünk 2-3 mély lélegzetet, fókuszáljunk a jelen pillanat eseményeire. Lássuk meg a káoszban a rendszert. Hagyjuk széthullani a mai napot, hogy láthassuk, ahogy Főnix madárként valami sokkal csodálatosabb, eredményesebb dolog jöhessen létre belőle. Igen, tudom, hogy félelmetes lehet a kontroll vesztése, de bízzunk a Kéz gyógyító erejében. A Világmindenségben Rend uralkodik akár látjuk, akár nem.

Vegyük elő ártatlan gyermeki énünket, amikor még szabadon szárnyalt fantáziánk és legyőzhetetlen szuperhősként nem ismertük a lehetetlen fogalmát. Amikor nem féltünk a kudarctól, vagy mások véleményétől és századszor is nekivágtunk, hogy megmásszuk azt a rakétát, hátha most nem esünk le. Éljük át azt a sikerélményt újra, amikor végre fent voltunk a legtetején… Minden lehetséges, ha szívvel lélekkel csináljuk! Csak ezt az évek során elfelejtettük. A mai nap tehát az emlékezésé… „Légy hetyke, fürge, pörge” (Shakespeare)

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra: 
Megerősítek a játék érdekében
Irányítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.