KIN 028* Sárga Lunáris Csillag* 06.15

indigo-childrenA Lunáris tónus, mint mindig most is felfedi előttünk célkitűzéseink árnyoldalát, azokat a megugrandó akadályokat, melyeken át vezet utunk, a kitűzött cél elérése érdekében. A Kéz hullámvarázsban az erre hivatott jegy a Sárga Csillag, ki rámutat arra, hogy életünk mely területén ringatjuk magunkat látszat-harmóniába, hol ahelyett, hogy rendet teremtenénk, inkább ráfogjuk, ez így jó. Ezáltal felismerhetjük azt is, hogy az elképzeléseink miért nem működtek eddig, hogy miért nem tudtunk végleg befejezni, lezárni dolgokat.

A Csillag a szépség, a harmónia, a nemes egyszerűség elvét vallja, arra hívja fel a figyelmünket, hogy ne bonyolítsuk túl életünket. Ma ne ítélkezzünk és ne komplikáljuk túl az eseményeket. Fogadjuk el a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Engedjük el ezt az idealisztikus képet, melyet a mai nap elénk tár és nézzünk szembe a tényekkel, hogy így tisztán láthassuk mi a valós akadály köztünk és céljaink között. Jobb tudni és cselekedni, mint hamis ábrándokat kergetve egyhelyben topogni. Váljunk nyitottá és könnyeddé, forduljunk önmagunk felé szeretettel és törődéssel, hogy meghallhassuk belső hangunkat, mely visszavezényel bennünket a helyes útra.
A Csillag minőségét emelhetjük, ha észrevesszük a szépség és harmónia minőségeit életünkben, környezetünkben. Viseljük kedvenc kristályunkat, mely emeli a mai nap harmonizáló rezgéseit. Rakjunk Rend-et úgy kívül, mint belül. Teremtsünk egyensúlyt és harmóniát és vigyünk egy kis színt életünkbe: öltözzünk ma színesebb ruhákba, tegyünk rendet asztalunkon/otthonunkban/autónkban, csodáljunk meg egy kiállítást, vagy csupán vegyünk egy csokor virágot, mely éke lehet otthonunknak. 

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.

20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Polarizálok, hogy megszépítsek
Stabilizálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.