KIN 018* Fehér Felhangos Tükör* 06.05

mirrorA Varázsló hullámvarázs ötödik napja a Fehér Felhangos Tükör, mely megadásra szólít fel. Meg kell adjuk magunkat a magasabb igazság számára, melyet ma visszatükröz környezetünk, hogy tisztán láthassunk és elindulhassunk célunk beteljesítése felé. A Felhangos Tükörrel ma zárul a hullámvarázs „tervezési fázisa”. Az eddig begyűjtött információk alapján, ma behívhatjuk a tisztánlátás képességét, mely segít rávilágítani azon illúziókra, melyek köztünk és célunk megvalósítása között állnak.

A mai Tükör napunk vezető energiája, a Fehér Világáthidaló, így ma nem csupán letisztulhat a kép, de a Világáthidaló segítségével mindezt hátra is hagyhatjuk. Fontos feladatunk ma, hogy ne csak elengedjük, de tiszta szívvel meg is bocsátsunk önmagunknak. Tudatosítsuk, hogy mindennek eljön a maga ideje. Mely témakörnek ma pontot teszünk a végére, annak segítségével ma fel is szabadítjuk Önmagunkat ezen terhek alól, hogy könnyebben léphessünk a cselekvés útjára. Ahhoz, hogy a belső Mágusunk életre kelhessen, le kell tisztulnunk. Fel kell ismerjük, hogy ami ma szembe jön mennyire valós, mennyire segíti célkitűzéseinket? A Világ egy tükör. Figyeljünk ma minden olyan reakciónkra, mely erős érzelmeket vált ki belőlünk, úgy, mint düh, harag, irigység, hogy feltérképezhessük, hogy mely aspektusunk az, mely akadékoskodik. Ahogy ezt felfedeztük, tudatosítsuk, hogy mi a kiváltó oka és fogadjuk el jelenlétét. Ezáltal az árnyékrészeinket fénybe emeljük, és már tudunk vele dolgozni, szükség szerint pedig el tudjuk engedni. Ne felejtsük, minél inkább hadakozunk valami ellen az ellenállásunkból erőt merítve, csak növekedni fog! Ne ítélkezzünk hát, a kulcs az elfogadás! Tudatosítsuk magunkban, hogy a legtöbb ilyen esetben, azért öntenek el bennünket a heves indulatok, mert ezen tulajdonságokkal, bizony még dolgoznunk kell. Jó esetben be kell építenünk mindennapjainkba, de akár az is lehet, hogy csupán arra hívja fel figyelmünket, hogy bizony itt az idő elengedni mindezt. Fogadjuk nyitottan, alázattal és szeretettel tanításait, hogy utat mutathasson nekünk.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.
20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Megerősítek, hogy visszatükrözzek
Irányítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

    Mudra:
    Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
    A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a com

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.