KIN 013* Vörös Kozmikus Égenjáró* 05.31

eye-in-the-skyA Kozmikus Égenjáróval ma véget ér a Tzolkin első hullámvarázsa. Ahogy korábban is írtam ez az időszak az Első Palota – A Születés terme. Ebben az időszakban tervezünk, alakítunk céljainkon úgy, hogy az a következő majd 9 hónapban kiteljesíthessük.

Az elmúlt 12 napban megalapoztuk a kezdeteket, a biztonságot és a bizalmat célunk kiteljesedésében. A 13. vagyis a Kozmikus nap mindig elhozza a békét, a megnyugvást. Valami véget ér és lezárul, de ez még nem jelenti azt, hogy innentől nincs tovább.  Mindaz ami eddig volt, a tapasztalataink által átalakul egy új lehetőségé és ezzel valami új veszi kezdetét. Ez az Élet örökös körforgása, a változás. Mindehhez ma a Vörös Égenjáró társul, mely kíváncsiságával elősegíti ezt az átállást. Előfordulhat némi melankólia, visszavonulásra való igény. Adjuk meg magunknak amit kívánunk, de ügyeljünk rá, hogy tartalmasan teljék visszavonulásunk. Ne önsajnálatra használjuk, hanem fejlődésre, felkészülésre. Tartsuk meg az egyensúlyt, minden szinten!  A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Égenjáró, ma meghozza a szükséges bátorságot és kíváncsiságot ahhoz, hogy az eddigi tapasztalatainkkal felvértezve, végre megbékéljünk, és hátra hagyjuk a múltat. Engedjük át magunkon az elmúlt napok eseményeit és figyeljük meg, az utunkba kerülő jelzéseket. Most hogy megtanultuk Önnön igényeinket kifejezni, a holnap kezdetét vevő Varázsló hullámban megtanuljuk mindezt összehangolni az Isteni akarattal, hogy a nagyobb Minta szolgálatába állítva igényeinket hatékonyabban fejlődhessünk tovább. A  mai napon szenteljünk magunkra időt és tekintsünk végig az elmúlt napok, eseményein, lássuk meg a „miérteket” és raktározzuk el a „hogyanokat”, hogy legközelebb már tudjuk, mit, hogyan kell/nem kell cselekedjünk ahhoz, hogy a végeredmény más legyen.  Egy hullám utolsó napja mindig magában tartogatja a „szimbolikus halált”, amikor mindazt, amit eddig átéltünk, magunk mögött kell hagyni. Szabadon kell engedni a beragadt érzelmeket, a gondolatokat, a szokásokat, hogy újakat írhassunk helyettük az új hullám során.

Hamarosan Új évet kezdünk, melyre már készül az Év Támogató karkötője!
Előjegyzés: majaharmonia@gmail.com Email címen.
20220526_213643
A karkötő ára: 4500 FT (+ 600 Ft postaköltség)

Mantra:
Kitartok, hogy felderítsek
Túlhaladva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: „A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.