KIN 257* Vörös Planetáris Föld* 05.15

257-caban-10A Tzolkin utolsó Hullámvarázsa a Vörös Planetáris Földdel teljesedik ki. A Csillag Hullámvarázsban megtanultuk, hogy „rend a lelke mindennek”, hogy bármily káoszosnak is tűnnek az események, azok mind értünk káoszosak, hogy tanítsanak, tereljenek utunkon. A Világmindenségben Rend uralkodik és minden okkal történik. Így lesz ez ma is, amikor is a véletlenszerű találkozásaink, a dejavu érzéseink mutatnak majd utat.
A mai nap mondata a Carpe Diem – Ragadd meg a  pillanatot!

A Csillag a rendre, a harmóniára tanított az elmúlt napokban, hogy újra kapcsolatba kerülhessünk Csillagmag természetünkkel, esszenciális Önvalónkkal. Ma a Vörös Föld mindezt lehorgonyozza a földre, hogy hírül vigye üzenetét. A mai nap arra kér, hogy éljük meg a mai nap pillanatát, hogy észrevehessük az itt és most ajándékait, fontos útmutatóit.
A mai feladat a leföldelődés, az összpontosítás. Hogy ne a jövő horizontját kémleljük és ne is a múltban nosztalgiázzunk, hanem aktívan vegyünk rész a jelen pillanatában. Figyeljük meg a pillanatot ítélkezés nélkül és fogadjuk el épp olyannak amilyen. Ne sürgessünk ma semmit, adjunk időt és teret az elmúlt napok eseményeinek, hogy kibontakozhassanak és felfedhessék üzenetüket. A Világmindenségben Rend van, minden akkor és olyan formában bukkan fel életünkben, amikor készen állunk a megélésére, tanítására. Nem lehet általános iskola első éveiben már egyetemi tananyagot tanulni, amikor még az ABC-be is néha belezavarodunk… Ne sürgessük az időt, ne karjuk hamar letudni a feladatokat, mert közben lemaradunk az értékes pillanatokról, a nap megannyi csodájáról. Ma van a napja, amikor meg kell álljunk, hogy megszagoljunk azt a bizonyos rózsát.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a napot egy rövid meditációval kezdjük. Lépjünk kapcsolatba a Föld és az Ég energiával és (akár vizualizáció segítségével) lássuk, érezzük, ahogyan keresztüláramlik rajtunk, tisztító fénye. Engedjük, hogy ez a finom energia átmossa pólusainkat és kimossa belőlünk mindazt az elakadást, melyet az elmúlt Tzolkin „harcai” alatt szereztünk. Találjunk rá önmagunkban arra az erőre, mely egyensúlyt és a stabilitást ad, mely szükséges ahhoz, hogy teremtéseink fizikai formát ölthessenek. Töltsük fel magunkat Életerővel és Lelkesedéssel.
Ragyogjunk bátran Csillagmagként!

Mantra:
Tökéletesítek a fejlődés érdekében
Előállítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.