KIN 254* Fehér Rezonáns Varázsló* 05.12

254-ix-7A Csillag Hullámvarázs felénél járunk melyet a Rezonáns Varázsló minősége kódol. Ez a nap az energiákkal való feltankolásról, megpihenésről és tisztulásról szól. Hisz csakúgy mint a fizikai életben, ha hosszú útra megyünk, bizony elérkezik az az idő, amikor meg kell álljunk lemosni az út porát, szundítani egyet és energiát/ételt magunkhoz vennünk. A Varázsló ma arra kér, hogy engedjük el az irányítási vágyat, kapcsoljuk ki a GPS-t és engedjük meg magunknak, hogy ne tudjunk és ne legyen kész válaszunk mindenre.

A mai napon kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkkel, akár egy reggeli meditációban, akár mantrák kántálásában. Bízzuk rá magunkat az Isteni akaratra, hogy minden úgy lesz jó, ahogyan annak lennie kell! Vizsgáljuk meg célkitűzésünket, mennyire az egyéni érdekünket szolgálják és ha szükséges módosítsunk rajta. Ne feledjük, ha a nagyobb mintát szolgáljuk az bennünket is csak emelni fog, hisz megkapunk minden támogatást, amire szükségünk van célunk eléréséhez. Tanuljunk meg újra hinni és bízni a Mindenség rendező elvében, hisz ne feledjük, a Csillag Hullámvarázs éppen ezt tanítja: minden rendezetlennek tűnő (csillag)rendszerben rend és harmónia uralkodik.  A Világmindenségben rend uralkodik és minden apró fordulatnak, eseménynek, személynem célja és feladata van életünkben. Nem kell minden érteni, előre tudni, irányítani! Elég csak elfogadni, hálát adni, netán tanulni belőle és tovább lépni a fejlődésünk létráján! Ne másra várjunk, – se megerősítésért, se segítségért-, mert azt az erőt, amire a továbblépéshez, a fejlődésünkhöz szükséges, azt csakis Önmagunkon belül találhatjuk meg! Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, mely továbbvisz bennünket ezen a Csillagrendszeren, Csillag hullámvarázson.

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.