KIN 246* Fehér Kristályos Világáthidaló* 05.04

246-cimi-12A Kék Sas Hullámvarázs végét járjuk. A Hullámvarázs utolsó 3 napja a finomításé. Mindaz amivel eddig dolgoztunk le kell, hogy tisztuljon, hogy az esszenciát könnyebb legyen beépítenünk a mindennapokba. Míg a Kristályos tónus rávilágít a miértekre, felfedve a Hullámvarázs nagyobb összefüggéseit, addig a Világáthidaló támogat bennünket átalakulásunkban. Elérkezett az idő, hogy megadjuk magunkat a Változásnak, melyet a Sas Víziói idéztek elő. Bocsátsuk önmagunknak és környezetünknek botlásainkért és elengedjük mindezt. Találjunk rá a stabilitásra jelenünkben, hisz tudjuk, minden részlet a nagyobb egész része.

A Világáthidaló, mint a nevében is benne rejlik, a Világokat köti össze. Egyensúlyba hozza, összeköti a szellemi tanításokat a „földi” tanításokkal. A Sas Hullámvarázsban megjelenő Világáthidaló ma segít összegezni mindezt és elhozza az elmúlt napok felismeréseit, melyeket a Világáthidaló segít ma szelektálni. Raktározzuk el, építsük be mindazt, ami előre visz fejlődésünk útján és hagyjuk el mindazt, ami gátolja kiteljesedésünket. A mai nap rejtett ereje a Kék Sas, így használjuk fel ezt a párost arra, hogy megvizsgáljuk mi az, amit az elmúlt napok történéseiből nyertünk és mi az, amit ideje lenne végre hátra hagynunk. Elengedjük az irányítást és hagyjuk, hogy a Sas (hullámvarázs) megtegye „utolsó körét”, rávezetve bennünket arra az útra, melyet a következő ciklusban majd be kell járjunk. Ne ítélkezzünk se önmagunk se környezetünk felett. Tanuljunk ma megbocsátást és engedjük meg, hogy minden olyan legyen amilyen. Ahogy el tudjuk fogadni a jelenlegi helyzetünket, máris könnyedebben tovább tudunk lépni, a változás szinte önmagától bekövetkezik. Engedjük el pesszimista, és lekicsinylő nézeteinket, félelmeinket. Bízzunk magunkban és célkitűzéseinkben, hiszen immáron tisztán látjuk álmainkat, melyeket a következő, a Csillag hullámvarázsban tovább finomíthatunk.

Mantra:
Szentelek, hogy kiegyenlítsek
Egyetemessé téve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.