KIN 237* Vörös Elektromos Föld* 04.25

237-caban-3Vörös Elektromos Föld minősége segít tovább utunkon, mely elősegíti az összpontosítást és a változást. A mai nap feladata, hogy az elmúlt két nap ellentétjeit összhangba hozzuk és így, egy új irányt határozzunk meg általa.

A Föld a Jelen pillanat fontosságára hívja fel a figyelmünket. Arra, hogy ha a múlt felé merengünk, vagy a jövőt fürkésszük épp a legértékesebb dologról maradunk le, a MOST pillanatáról. Ne feledjük, hogy életünk eddigi tapasztalatai juttattak el bennünket idáig, és ha nem figyelünk a Most jeleire, útmutatásaira, ugyanott fogunk kikötni ahol eddig. Mint mindig, a Föld minősége ma is olyan szinkroneseményeket, véletlenszerű találkozásokat, hoz számunkra, melyek -ha időt hagyunk,- jótékony hatással lesznek a Sas Hullámvarázs kiteljesedésében. Pillangó effektus itt még erősebben működik. Ne akarjunk mindent azonnal kielemezni és megérteni. Adjunk teret és időt az eseményeknek, hogy önmaguktól felfedhessék titkaikat.

Szóval ma álljunk meg egy pillanatram, vegyünk 2-3 mély lélegzetet és legyünk tudatosak. Meditáljunk, vagy menjünk ki a természetbe és tudatosan kapcsolódjunk össze a négy elem energiáival, hogy leföldeljük magunkat a jelenben. Fontos, hogy helyezkedjünk belső stabil középpontunkba. Összpontosítsunk, figyeljük meg jelen helyzetünket, a Sas hullámvarázs által elénk hozott víziókat, hogy rálelhessünk az arany középútra.

Mantra:
Aktiválok, hogy fejlődjek,
Megkötve a szinkronicitást.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.