KIN 216* Sárga Galaktikus Harcos* 04.04* A Megvalósulás Planetáris Kutya Holdhónapja (04.04-05.01-ig)

216-cib-8A mai nappal visszatérnek az előző hullámvarázs témái, és lévén ma van a 10. Maja Holdhónapunk első napja, velünk is marad a következő 28 napban. Ha visszaemlékszünk, a Sárga Harcos erőssége a felelősségvállalásban és a megfelelően fogalmazott kérdésekben rejlik. Tegyük hát fel a kérdést magunknak: „Mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk?” és „Hogyan tökéletesíthetnénk mindezt?”

A következő 28 napban intenzívebben megéljük a „földi” dolgokat. A Kutya hónapja arra szólít fel bennünket, hogy kövessük saját utunkat, találjuk meg önmagunkat. Felerősíti az Önmagunkhoz való hűség és szeretet érzését, sőt arra is nagyszerű az esély, hogy egy olyan hűséges társ lép be az életünkbe, akitől végtelen támogatást és bátorítást kaphatunk! Mindezt támogatja a Galaktikus tónusú Sárga Harcos is, aki mintegy vizsgabiztos, elhozza számunkra a legutóbbi hullámvarázs témáit. A mai nap emlékeztet bennünket az eddig tanultakra, és ha jól vesszük az akadályokat, a Mindenség energiái ma megadják a szükséges lendületet, hogy mielőbb célba érjünk. Ha mégis újra ugyanabba a kőbe rúgunk bele ma mint eddig, a fájdalom enyhítésére ma megkapjuk a tanulságot, hogy legközelebb emlékezzünk! vállaljunk felelősséget tetteinkért és tétlenségünkért, gondolatainkért és az ezekből eredő végkifejletekért. Az életünk során gyakran eltávolodunk belső vezetőnktől, nem bízunk már belső hangunkban, túlgondoljuk/túlkombináljuk életünket, előre lejátszuk fejünkben az elképzelt végkifejletet és meggyőződésünk, hogy az is fog bekövetkezni. A Galaktikus tónussal együtt, ma emlékeztet arra, hogy csakis az arany középút az, ami lobbantja lángra szívünkben a tüzet, és fedi fel a kozmikus tudást. Ez a középút a szív és az elme egyesítésével jön létre, az isteni odaadás és szolgálat által. Bízzunk önmagunkban és képességeinkben. Használjuk az előző hullám során kiépített belső várunkat, hogy ebben a biztonságos környezetben feltöltekezhessünk erővel és kitartással, hogy szembe nézhessünk a múlt árnyaival melyek fogva tartanak. Itt tegyük fel a minket foglalkoztató kérdéseket és engedjük, hogy a belső hangunk megsúgja számunkra a választ, megmutassa a helyes utat. Engedjük, hogy a felmerülő félelmeket, kételyeket elmossa a Hold ereje. Vállalnunk kell a felelősséget tetteinkért és tétlenségünkért, gondolatainkért és az ezekből eredő végkifejletekért. Az életünk során gyakran eltávolodunk belső vezetőnktől, nem bízunk már belső hangunkban, túlgondoljuk/túlkombináljuk életünket, előre lejátszuk fejünkben az elképzelt végkifejletet és meggyőződésünk, hogy az is fog bekövetkezni. A Galaktikus tónussal együtt, ma emlékeztet arra, hogy csakis az arany középút az, ami lobbantja lángra szívünkben a tüzet, és fedi fel a kozmikus tudást. Ez a középút a szív és az elme egyesítésével jön létre, az isteni odaadás és szolgálat által. Bízzunk önmagunkban és képességeinkben. Használjuk az előző hullám során kiépített belső várunkat, hogy ebben a biztonságos környezetben feltöltekezhessünk erővel és kitartással, hogy szembe nézhessünk a múlt árnyaival melyek fogva tartanak. Itt tegyük fel a minket foglalkoztató kérdéseket és engedjük, hogy a belső hangunk megsúgja számunkra a választ, megmutassa a helyes utat. Engedjük, hogy a felmerülő félelmeket, kételyeket elmossa a Hold ereje.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kérdezzek
Formálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Meditáció: 
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Megerősítés: 
„Felveszem személyi erőm botját.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.