KIN 201* Vörös Ritmikus Sárkány* 03.20

201-imix-6A Vörös Ritmikus Sárkány, ma lendületet ad Harcos Hullámvarázs témáinak. Mindaz amiért eddig elméletben dolgoztunk, pro és kontra ma egyensúlyba kerül. A Ritmikus tónus, a Hullámvarázsok generátora amikor beindítjuk minden hirtelen áramlásba kerül, az eddigi mentális dolgok ma tetterős cselekvéssé érnek be. Mindehhez ma a Vörös Sárkány minősége társul, mely mindennek a forrása eredete. Egyedüli hátulütője az lehet, ha nem bízunk magunkban vagy nem hiszünk céljainkban.

A ritmikus tónusban a döntések, elhatározások ereje rejlik, erre sarkall minket. Segít, hogy meghatározzuk önmagunk számára a pontos irányokat. Vagyis a mai nap tökéletes támogatói hátteret biztosít számunkra ahhoz, hogy magabiztosan léphessünk a cselekvés útjára. Megteremti az egyensúly mások szolgálata és önnön igényeink között, emlékeztetve bennünket arra, hogy adni csak akkor tudunk, ha önmagunkról gondoskodunk előbb. Talán szemléletesebb, ha azt mondom: egy kancsóból csak addig tudjuk oltani mások szomját amíg, ezt a kancsót utántöltjük! Használva a Harcos minőségét, tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk és törekedjünk ezek elérésére! Fontos, hogy a mai napon forduljunk szeretettel és odaadással önmagunk felé! Adjunk magunknak ma 2-3 órát ami csak rólunk szól. Üljünk be egy jó könyvvel egy kávézóba, merüljünk el egy illatos habfürdőbe, meditáljunk, vagy lepjük meg magunkat valami régóta vágyott, de „feleslegesnek” ítélt aprósággal! Töltsük fel lelkünket, egy kis önszeretettel. Megérdemeljük!

A Sárkány egy Ősanyai minőség, mely megtanít újra hinni és bízni a Mindenség támogatásában és saját erőinkben! Ahhoz, hogy elérhessük a Harcos által kitűzött célunkat, bizony eltökéltnek, elhivatottnak és legfőképpen tettre késznek kell lennünk. Elérkezett az öngondoskodás ideje!

Mantra:
Szervezek, hogy tápláljak
Kiegyenlítve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.